Opiskeluterveydenhuollon lääkäriksi YTHS eteläiselle


Ilmoitus julkaistu: 27.04.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS
Työnimike: Opiskeluterveydenhuollon lääkäri
Työn alkamisajankohta: Elokuussa tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 18.06.2023
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: TES:n mukaan
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Pia Hukkanen
pia.hukkanen@yths.fi
041 7321657
Hei lääkäri, kiinnostaisiko sinua työ ainutlaatuisessa opiskeluterveydenhuollossa korkeakouluopiskelijoiden hyväksi? Työ, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän.

Haemme lääkäriä YTHS eteläinen -alueelle Helsingin Töölöön, Espoon Otaniemeen, Lahteen, Lappeenrantaa ja Kouvolaan alkaen elokuussa 2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävät voivat olla osa- tai kokoaikaisia tilanteesi mukaan, ja niitä on mahdollista hoitaa osittain etänä.

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä (YTHS) pääset työskentelemään monipuolisesti nuorille aikuisille tyypillisten terveyskysymysten parissa. Asiakasryhmällemme tyypillisiä käyntisyitä ovat psykiatriaan, ihotauteihin, seksuaaliterveyteen ja akuutteihin infektioihin liittyvät kysymykset. Meillä tehdään myös paljon pientoimenpiteitä.

Tarjoamme sinulle:
– kattavan perehdytyksen,
– kollegoiden ja esihenkilön tuen,
– hyvät konsultaatiomahdollisuudet,
– mahdollisuuden osallistua mentoriohjelmaan,
– koulutusta osaamisesi kehittymisen tueksi,
– mahdollisuuden räätälöidä työnkuvaa, tehdä etätyötä ja etätyövakuutuksen,
– hyvän työilmapiirin,
– kattavat työterveyspalvelut,
– ePassi Flex -virkistysedun.

Työskentelemme vastuutiimimallin mukaisesti ja käytössämme oleva Acute-potilastietojärjestelmä on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttavissa.

Meille YTHS:llä on tärkeää, että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on helppoa; päivät päättyvät ajallaan ja illat sekä viikonloput ovat vapaa-aikaasi. Kokoaikaisen lääkärin työaika on 38,25h/vko. Lyhyempi viikkotyöaika on sovittavissa. Lääkärimme kuuluvat joustavan vuosityöajan piiriin. Meillä lauantait eivät kuulu lomalaskentaan.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton välistä sopimusta. Tehtäväkohtainen palkkahaitari yleislääkäreillämme on 5941,88–6548,24 ja erikoislääkäreillämme 6648,70–7327,49 euroa kuukaudessa. Viidennen ja kuudennen vuosikurssin kandin palkka on 4200-4900 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi kuukausipalkka voi sisältää henkilökohtaisen palkanosan 6-24 %. Lääkärintodistuksista ja -lausunnoista maksetaan TES:n mukaisesti.

Voit olla kokenut lääkäri tai vastavalmistunut. Tuemme osaamisesi kehittymistä ja annamme vastuuta urapolkuvaiheesi huomioiden.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa alueylilääkäri Pia Hukkanen, puh. 041 7321657.

Jätäthän tietosi ja toiveesi rekrytointijärjestelmäämme os rekry.yths.fi (https://yths.jobilla.com/aqcvg-l%C3%A4%C3%A4k%C3%A4riksi-opiskeluterveydenhuoltoon?locale=fi) 18.6. mennessä, niin olemme sinuun yhteydessä.

YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä viidellä alueella ja 24 omalla palvelupisteellä. Tuotamme palveluita noin 270 000 opiskelijalle yli 1000 ammattilaisen voimin. Tavoitteena on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana YTHS:llä tehdään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän. Lisätietoja: WWW.YTHS.FI.