Lisää hyviä uutisia Espoosta 5. ja 6. vuoden kandeille


Ilmoitus julkaistu: 31.10.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Espoon terveysasemat
Työnimike: Kesäkandeja ja YEK-lääkäreitä
Työn alkamisajankohta: Keväällä tai kesällä 2023
Haun deadline: 30.04.2023
Palkkaus: Kokonaisansioiden suuruusluokka: kandi 3300-3900 eur (3190 eur + toimenpidepalkkiot) ja YEK 5700-6500 eur (5333 eur + toimenpidepalkkiot)
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Mirkka Swendelin
mirkka.swendelin@espoo.fi
0406369838
Hyvä 5. ja 6. vuoden kandi!

Toivottavasti syksysi sujuu mukavissa merkeissä. Meillä sujuu, sillä rakennamme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta yhdessä kymmenen kunnan kanssa. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin.

Meillä Espoossa on sovittu jo yli puolet ensi kesän kandipaikoista ja teemme parhaillaan suunnitelmia opiskelijoiden sijoittelusta terveysasemillemme. Myös Espoon sairaalasta löytyy vielä muutamia kesäsijaisuuksia. Amanuenssipaikat ovat kesän osalta täynnä. Vastavalmistuneille on vielä tarjolla joitakin YEK-paikkoja ensi keväälle. Jotta sinullekin voidaan taata turvallinen ja oppimisen mahdollistava työpaikka, on tärkeää olla liikkeellä ajoissa.

Meillä on pitkä kokemus perehdyttämisestä ja tiedämme, mikä on tärkeää ensimmäisessä työpaikassa: riittävä määrä perehdytystä ja konsultaatioapua sekä toisaalta sopivan vähän potilaita, jotta homma pysyy hallinnassa.

Suunnitelmallinen perehdytysohjelma, tutorlääkärit, kokeneet seniorilääkärit sekä juniorituki takaavat jokaiselle nuorelle lääkärille turvallisen alun ja vahvan tuen. Tukeva kollega on aina lähellä ja työlistat laaditaan kunkin valmiuksien mukaan sellaiseksi, että työtaakkaa ei kerry liikaa. Kesäisin meillä pyörii kesäkouluohjelma, jossa aiheet on valittu kandien ja vastavalmistuneiden tarpeita ajatellen.

Osa terveysasemistamme on siirtynyt tiimimalliin, jossa opiskelijat työskentelevät lähes samalla tavalla kuin perinteiselläkin terveysasemalla, joita meiltä myös löytyy.

Lääkärien palkkauksessa noudatamme valtakunnallista sopimusta. Opiskelijan kuukausipalkka on noin 3300-3900 euroa (3190 euroa + toimenpidepalkkiot) ja YEK-lääkärin vastaavasti noin 5700-6500 euroa (5333 euroa + toimenpidepalkkiot).

Jätä yhteystietosi ja toiveesi lomakkeelle niin olemme sinuun yhteydessä:
https://crossmedia.fi/Espoo_tyonhakija@tyonhakija_virt_tapahtuma.html?vtapahtumaid=121

Lue lisää:
https://www.espoo.fi/fi/laakariksi-espooseen

Olethan yhteydessä, jos voimme olla avuksi urasi alussa.

Ystävällisin terveisin, Elina ja Laura 🙂

Elina Nohrström
Etelä-Espoon terveysasemien hallinnollinen apulaisylilääkäri
+358468773719
elina.nohrstrom@espoo.fi

Laura Piirainen
Pohjois-Espoon terveysasemien hallinnollinen apulaisylilääkäri
+358 40 639 4141
laura.piirainen@espoo.fi

Espoon kaupunki
laakariksi@espoo.fi
Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala
Terveyspalvelut
PL 2119 (Konstaapelinkatu 2)
02070 ESPOON KAUPUNKI