Lääketieteen opiskelija Syöpäkeskus Kesätyö


Ilmoitus julkaistu: 07.02.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: HUS Syöpäkeskus
Työnimike: harjoittelija
Työn alkamisajankohta: 1.6.2024
Haun deadline: 25.02.2024
Palkkaus: 2 044,07 euroa/kk
Minimikoulutus: lääketieteen ylioppilas
Yhteystiedot: Nea Hellman
nea.hellman@hus.fi
+35840 187 1422
HUS Syöpäkeskus on Suomen suurin ja kansainvälisesti menestynyt syövänhoitoyksikkö. Keskus saavutti ensimmäisenä pohjoismaisena syöpäkeskuksena eurooppalaisen CCC (Comprehensive Cancer Center) -sertifikaatin. Syöpäkeskus toimii aktiivisesti kansainvälisissä ja kansallisissa yhteistyöverkostoissa. Syöpäkeskuksen on menestyksellinen toiminta edellyttää vahvaa panostusta tutkimukseen. Tulosyksikössä työskentelee n. 600 henkilöä.

Haemme kahta lääketieteen opiskelijaa harjoittelijan rooliin määräaikaiseen työsuhteeseen HUS Syöpäkeskukseen. Harjoittelija työskentelee EU-rahoitteisessa ONCOVALUE tutkimushankkeessa 1.6.-31.7.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaus:

ONCOVALUE-hankkeen tavoitteena on saada eurooppalaisissa syöpäsairaaloissa kerätty data entistä tehokkaammin käyttöön. Hankkeessa lisätään eurooppalaisten syöpäsairaaloiden kyvykkyyttä kerätä omien potilaiden hoitotuloksia vaivattomasti ja viiveettä niin rakenteellisesta kuin ei-rakenteellisesta datasta. Harjoittelija esikäsittelee eli annotoi ei-rakenteellisia potilastekstejä, joita myöhemmin hyödynnetään koneoppimismallin kouluttamiseen. Koulutettu malli rakenteistaa potilastekstejä automaattisesti, jotta ne ovat hyödynnettävissä tutkimuskäyttöön.

Edellytämme sinulta:

– Vähintään 1. vuoden lääketieteen opintoja
– Kykyä toimia oma-aloitteisesti asetettujen tavoitteiden puitteissa
– Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle näköalapaikan syöpähoitojen vaikuttavuusseurannan kehittämiseen, itsenäisen työn vahvalla tiimituella, joustavan työajan sekä etätyömahdollisuuden. Tehtäväkohtainen palkka on 2 044,07 euroa/kk. Aiheesta on mahdollisuus samalla tehdä syventävien opintojen opinnäytetyö.

Kiinnostuitko? Laita hakemus 25.2.2024 mennessä HUSin Urasivuston kautta.

Linkki ilmoitukseen: https://ejnv.fa.em2.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/fi/sites/CX_1/job/10893?keyword=Kes%C3%A4ty%C3%B6&sortBy=POSTING_DATES_DESC

Lisätietoja:

+35840 187 1422 / Nea Hellman, projektipäällikkö, HUS Syöpäkeskus

+35840 648 7285 / Pekka Kahri, kehittämispäällikkö, HUS Yhtymähallinto

https://oncovalue.org/

https://www.linkedin.com/company/oncovalue/