Lääkärin sijaiseksi Keusoten Kiljavan kuntoutussairaalaan!


Ilmoitus julkaistu: 25.07.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Keusoten kuntoutuskeskus, Kiljava Nurmijärvi
Työnimike: terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: kevät/kesä 2023
Haun deadline: 30.09.2022
Viikottainen työaika: 38,25
Palkkaus: L4 4171,90 L54693,39
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: kaisa rajala
kaisa.rajala@keusote.fi
0504970798
Kiljavan sairaalassa on avoimia työpaikkoja, ja haussa on mm. terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia touko-elokuu (2023) ajaksi. Työjakson pituus määräytyy työntekijän toiveiden mukaisesti. Kesäkandeilla on mahdollisuus tehdä myös pätkätöitä lääkiksen ohessa kesän jälkeen.

Kiljavan sairaalassa on neljä vuodeosastoa: neurologinen, geriatrinen (2) ja fysiatrinen kuntoutus. Sairaalassa on myös kaikkien kyseisten erikoisalojen seniorituki. Potilastietojärjestelmänä toimii LifeCare.
Sairaala sijaitsee järven rannalla. Työntekijöiden käytössä on kuntosali ja saunaosasto; ja vieressä yksi upeimmista hiekkarannoista. Rantasaunalla talon puolesta säännölliset afterworkit, jolloin sauna lämmin ja pääsee nauttimaan rannasta.

L4-vuosikurssilaisen kokemuksia kesältä 2021: ”Kiljava oli loistava paikka aloittaa lääkärin uraa. Seniorit olivat aina valmiita auttamaan ja lisäksi myös opettamaan. Lääkärien kesken oli hyvä yhteishenki. Moniammatillinen ote, mikä näkyi käytännössä esimerkiksi päivittäisinä kokouksina lääkärin, fysioterapeuttien ja hoitajien kesken, tuki hyvin lääkärin työtä. Myös omat toiveeni sen suhteen, millä osastolla haluan mieluiten työskennellä, kuultiin ja toteutettiin. Suosittelen ehdottomasti Kiljavan sairaalaa työpaikaksi neljännen- ja viidennen vuoden lääketieteenopiskelijoille!” Julia T