LÄÄKÄRIN JA KANDIN sijaisuudet akuuttiosastoilla Keusoten alueella


Ilmoitus julkaistu: 15.09.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Keski-Uudemaan Sote Akuuttiosastot
Työnimike: LÄÄKÄRIN JA KANDIN sijaisuudet akuuttiosastoilla
Työn alkamisajankohta: sovitusti
Haun deadline: 31.05.2023
Viikottainen työaika: 38 h 15 min
Palkkaus: LK4 4171,90 e/kk, LK5 4693,39 e/kk, LK6 5214,87 e/kk, LL 5944,96 e/kk, YEK/ 2-vuotta tk-kokemusta 6205,70 e/kk
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Anni Karppila
anni.karppila@keusote.fi
0504970883
Haemme nyt lääkäreitä ja kandeja eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ja sijaisuuksiin Keusoten akuuttiosastoille. Voit suorittaa meillä myös yleislääketieteen tai geriatrian erikoistumispalvelua tai YEK-jaksoa hyvässä ohjauksessa. Sijaisuuksia on mahdollista tehdä pitkin vuotta.

Akuuttiosastot vastaavat perusterveydenhuollon osastohoidosta ja toimivat alueellisesti eli hoitavat koko kuntayhtymän potilaita. Teemme tiivistä yhteistyötä Hyvinkään sairaalan kanssa niin hoitoketjujen, kuin koulutuksien osalta. Akuuttiosastot sijaitsevat neljässä toimipisteessä:

-H-sairaala toimii HUS Hyvinkään sairaalan yhteydessä. Sairaalassa on kolme akuuttiosastoa ja 114 paikkaa. Akuuttisairauksien lisäksi osastoilla hoidetaan palliatiivista hoitoa, psykogeriatrista hoitoa sekä päihde- ja vierotushoitoa tarvitsevia potilaita niiden hoitoon keskittyvissä tiimeissä. Tilat ovat modernit ja uudet, sairaala on käyttöönotettu joulukuussa 2018.
-Järvenpään JUST sosiaali- ja terveyskeskuksen akuuttiosastolla on 54 paikkaa. Tilat ovat modernit ja uudet, niissä on pyritty hyödyntämään nykypäivän teknologian lisäksi tulevaisuuden innovaatioita
-Nurmijärvellä on 38-paikkainen akuuttiosasto uusissa keväällä 2022 valmistuneissa tiloissa. Nurmijärven osastolle ajaa pääkaupunkiseudulta autolla n. 20-30 minuuttia.
-Mäntsälän 36 paikkainen akuuttiosasto sijaitsee Mäntsälän terveysasemalla, junayhteys Mäntsälään pääkaupunkisudulta tai Lahden suunnasta.
Kaikkiin toimipisteisiin liikut kätevästi julkisilla ruuhkaa vastaan Helsingin suunnasta. Järvenpään osasto sijaitsee 5 min kävelymatkan päästä juna-asemalta.
Voimme räätälöidä myös Sinulle sopivan työkentän!
Arvostamme innostusta oman työn kehittämiseen tiimin jäsenenä ja kiinnostusta perusterveydenhuollon toimintaan. Kandit voivat työskennellä akuuttiosastolla, kun opintoja on suoritettuna vähintään neljä vuotta.

Soita ja kysy lisätitietoja! ylilääkäri Anni Karppila p. 0504970883 tai anni.karppila@keusote.fi