Lääkäriksi Tampereelle, A-klinikka Oy


Ilmoitus julkaistu: 16.02.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: A-klinikka Oy / Tampere
Työnimike: Lääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.03.2023
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Markus Partanen
markus.partanen@a-klinikka.fi
040 136 8094
A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule meille tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

Haemme nyt kahta lääkäriä Tampereelle seuraaviin palveluihimme:

– Lääkäri Tampereelle korvaushoitoon
– Lääkäri Tampereelle laitoshoitoon (vieroitus ja kuntoutus)

Sinulla voi olla jo kokemusta päihdepalveluissa työskentelemisestä tai olet kiinnostunut oppimaan päihdehoitoa. Voit olla myös erikoistumisvaiheessa oleva lääkäri. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla sopimusmuodoilla elämäntilanteesi huomioiden.

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri voi suorittaa palveluissamme erikoistumisjakson. Meille voi tulla suorittamaan erikoistumisen reunoja myös muille aloille, esimerkiksi yleislääketieteeseen. A-klinikka Oy:llä on oma päihdelääketieteen erityispätevöityjien koulutusohjelma, eli voit halutessasi suorittaa meillä päihdelääketieteen erityispätevyyden. Erikoistuvat lääkärit osallistuvat osana koulutustaan meillä erityispätevöityjien koulutusohjelmaan.

Tarjoamme tiiviin lääkärityöyhteisön, ammattitaitoiset kollegat ja mahdollisuuden tehdä työtä moniammatillisessa tiimissä. Lääkäreille on oma ryhmätyönohjaus. Lisäksi korvaushoitolääkäreillä on omat viikoittaiset konsultaatiotapaamiset. Saat lounasedun sekä työkykyäsi tukevan hyvinvointiedun, kattavat työterveyshuollon palvelut ja päiväaikaan sijoittuvan työajan.

Meillä osaamisesi kehittäminen on aina mahdollista. Keväällä 2023 aloittavat uudet työntekijät pääsevät oppimaan päihdelääketiedettä alan huippuosaajilta Päihdelääketieteen kesäkoulussamme, joka järjestetään toukokuussa 2023. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä.

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestasi tapauskohtaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Markus Partanen, p. 040 136 8094, markus.partanen@a-klinikka.fi.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön verkkosivujemme kautta, niin sinuun ollaan yhteydessä pikimmiten: Lääkäriksi A-Klinikka Oy:lle.

Tutustu lisää Päihdelääketieteen kesäkouluumme: Päihdelääketieteen kesäkoulu 2023, A-Klinikka Oy.