Lääkäriksi Ikaalisiin tai Hämeenkyröön


Ilmoitus julkaistu: 16.02.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Hämeenkyrön ja Ikaalisen terveyskeskus
Työnimike: terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: sovittavissa
Haun deadline: 31.03.2023
Palkkaus: 7381,70
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Mikko Airo
mikko.airo@pirha.fi
0504076368
Tarjolla olisi töitä Hämeenkyröstä ja Ikaalisista

Hämeenkyrön terveysasema sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päästä Tampereelta. Lääkäritilanne tällä hetkellä hyvä, virkoja 8. Paikalla työskentelee 3 yle-erikoistuvaa, 2 YEK jaksoa suorittavaa, koulu- ja neuvolalääkäri, yle-el sekä geriatri. 2 lääkäreistämme toimii kouluttajalääkäreinä. Tilat ovat 2015 valmistuneet, laitteistot uudet.

Ikaalisten terveysasema löytyy 45min ajomatkan päästä Tampereelta Hämeenkyrön vierestä. Ikaalisissa virkoja 7, tekijöitä tällä hetkellä 4, joten tarve suurempi. Ikaalisissakin vastaanotolla yle-el jolla koulutusoikeudet. Päivystystoiminnassa apuna ostopalvelu.

Työ voidaan räätälöidä toiveiden mukaan sisältäen kiirevastaanottoa, etätöitä, sektoritöitä ja terveyskeskusvastaanottoa, myös ilta ja viikonloppupäivystykset ovat mahdollisia molemmissa toimipisteissä. Molempiin paikkoihin mahtuu vielä 2 4vsk kandia osastolle. Lisäksi tarvetta on valmistuneille lääkäreille.

Työyhteisössä pyrimme löytämään yhdessä toimivat ratkaisut työn kestävään tekemiseen jonka eteen olemme tehneet aktiivisia ratkaisuja. Hämeenkyrössä kandeille on nimetty ohjaaja koko kesän jolla ei ole omaa vastaanottoa vaan tehtävänä toimia konsulttina osaston ja vastaanoton kandeille. Päätösten kanssa ei siis tarvitse missään vaiheessa olla yksin. Myös valmiiden lääkäreiden osalta olemme keskittyneet perehdytykseen ja konsultaatiotukeen.

Palkkaus

Hämeenkyrö:
• LL 3v kokemus: 7032.72 + tmp.
• LL: 6362.15 + tmp.
• LK 5: 4942,95 + tmp.
• LK 4: 4538,57 + tmp
(jakaja 160)
• Päiväpäivystys klo 16-18.30 sekä vklp klo 9-18.30 kerryttävät aktiivivapaita

Ikaalinen:
• LL: 7381,70 + tmp.
• LK 5: 6643,53 + tmp.
• LK 4: 5536,28 + tmp.
• Päivystys arkena 85e/h, viikonloppuisin ja arkipyhinä 100e/h

Alla YEK-jaksoa Hämeenkyrössä suorittavan lääkärimme kuvaus omasta työstä:
“Meitä on Hämeenkyrössä mukavan kokoinen työporukka; ei liikaa, jotta ei katoa kollegoiden massaan, mutta yksinkään töitä ei tarvitse tehdä. Aina saa konsultoitua mieltä askarruttavista asioista. Myös hoitajat ja heidän erityisosaamisalueensa tulevat nopeasti tutuiksi.

Työhön sisältyy viikoittain akuuttivuoroja sekä perinteistä vastaanottoa. Sektoritöitäkin varmasti pääsee tekemään, etenkin jos kiinnostusta löytyy. Omiin työlistoihin saa itse vaikuttaa, itsehän sitä parhaiten tietää milloin mm. paperityöt kasaantuu ja tarvitsee lisää toimistoaikaa. Päivässä potilaskontakteja on n. 8-12, toki akuuttivuoroina päivät ovat usein kiireisempiä.
Vapaita vastaanottoaikoja löytyy usein muutaman viikon päähän, joten hoidonjatkuvuus onnistuu mainiosti. Lääkärilläkin on luottavaisempi mieli, kun tietää, että kontrollit toteutuvat suunnitelmien mukaisesti. Plussaa myös päivittäin auki olevasta röntgenistä ja labrasta, omasta skopistista ja geriatrista sekä samassa rakennuksesta olevasta osastosta, jonne on saanut potilaita hyvin jatkohoitoon.

Kokonaisuudessa Hämeenkyrön terveyskeskus/sote-keskus/hyvinvointiasema (mikä ikinä onkaan) on toimiva työpaikka!”

Lisäksi YEK-jaksoa Ikaalisissa suorittavan työnkuvaus:

“Parasta täällä on erinomainen työilmapiiri! Monipuolinen mahdollisuus tehdä oikeastaan kaikkea, mitä tk:ssa voi, mukaan lukien toimenpiteet. Esim. Tampereella tämä ei onnistu. Työtahti on reipas, mutta omaan kuormitukseensa voi vaikuttaa eli kuunnellaan ja reagoidaan. Täydet pisteet tk sai myös viime kevään NLY-koulutuspaikkakyselyssä.

UÄ-laite käytettävissä. Kuvantaminen ja labra toimii nopeasti. Radiologin palvelut erinomaiset. Ainakin toistaiseksi ESH-palvelut loistavat, helppo ohjelmoida jatkoja (Pihlajalinna). Ohitustietä pitkin 30-40 min Tampereelta valaistua ja uutta tietä. Pieni paikka, hyvin voi keskustella asioista moniammatillisesti matalalla kynnyksellä. Ja kollegiaalisuus sekä tuki ollut 10+.”

Mikäli kiinnostuit ole yhteydessä:
Mikko Airo,
Ylilääkäri
Hämeenkyrö ja Ikaaliset
050 4076368
mikko.airo@pirha.fi