Kustannustoimittajaksi Kandidaattikustannus Oy:lle


Ilmoitus julkaistu: 22.09.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Kandidaattikustannus Oy
Työnimike: Kustannustoimittaja
Työn alkamisajankohta: Mahdollisimman pian
Haun deadline: 07.10.2022
Viikottainen työaika: 2-4 tuntia
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Minimikoulutus: lääketieteen ylioppilas; hammaslääketieteen ylioppilas
Yhteystiedot: Oskari Hakanen
oskari.hakanen@kandidaattikustannus.fi
0440535305
Kandidaattikustannus Oy hakee kustannustoimittajaa Kliininen farmakologia ja lääkehoito -kirjan päivitysprojektiin. Uusi painos on jo hyvässä vaiheessa, ja suunniteltu julkaisuaika on noin vuoden kuluttua.

Kustannustoimittaja vastaa Kandidaattikustannuksen koordinoinnista kirjan toimituskunnan kanssa sekä kirjaan liittyvistä hallinnollisista seikoista. Toimituskunta taas on vastuussa kirjan sisällöstä ja kirjoittamisesta sekä muiden kirjoittajien rekrytoimisesta. Toimituskunta koostuu alan parhaimmista asiantuntijoista, joiden kanssa pääset työskentelemään. Pääset tutustumaan lääketieteellisten kirjojen kustantamiseen tavalla, joka ei tavallisesti ole mahdollista tällä koulutuksella.

Työnkuva vaatii pitkäjänteisyyttä ja hyvää kommunikaatiokykyä. Kokemus kirjakustannuksesta, projektien johtamisesta tai kiinnostus kliinisestä farmakologiasta katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Kuukausittaiset työtunnit eivät ole suuria alkuvaiheessa (n. 5-15 tuntia). Kun lähestytään kirjan julkaisua, työmäärä kasvaa jonkin verran. Loppuvaiheessa työmäärää lisäävät mm. taitto- ja painofirman kanssa toimiminen, oikoluku, kirjan ulkoasun suunnittelu ja toimituskunnan avustaminen.

Kandidaattikustannus Oy on vuonna 1980 perustettu Lääketieteenkandidaattiseura ry:n kokonaisuudessaan omistama yritys ja Suomen vanhin lääketieteen alan kirjakustantamo. Erikoisalakohtaiset kirjamme ovat käytössä lääketieteen perus- ja erikoistumisvaiheen kurssi- ja tenttikirjallisuutena. Kustantamamme kirjat ovat tarjolla sekä perinteisinä painettuina versioina että sähköisinä Kandidaattikustannuksen E-kirjastossa. Tarjoamme e-kirjojamme myös organisaatiolisensseinä yliopistoille, ammattikorkeakouluille, sairaanhoitopiireille ja muille terveydenhuollon toimipisteille.

Hae nopeasti, kyseessä ainutlaatuinen tilaisuus päästä osaksi tuottamaan oppikirjallisuutta kollegoille! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

CV ja vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen oskari.hakanen@kandidaattikustannus.fi. Lisäkysymykset myös samaan osoitteeseen, vastaamme niihin mielellämme.

Oskari Hakanen
Toimitusjohtaja | Kandidaattikustannus Oy