Kruunupyyn terveyskeskukseen haetaan terveyskeskuslääkäriä!


Ilmoitus julkaistu: 15.03.2019
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Pihlajalinna/Kruunupyyn terveyskeskus
Työnimike: Terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan kevään 2019 aikana
Haun deadline: 30.04.2019
Työsuhteen laatu: toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: 38,25 h
Palkkaus: 60 e/h, sis.lomakorvaus
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Anna-Mari Mattila
anna-mari.mattila@pihlajalinna.fi
040 4577865
Osittaista etätyötä tarjolla!

Haemme terveyskeskuslääkäreitä Kruunupyyn, Teerijärven ja Ala-Vetelin terveyskeskuksiin. Työtä on mahdollista tehdä kokoaikaisena tai osa-aikaisena, ja osa työstä on mahdollista tehdä myös etävastaanottona, mikä antaa suuresti lisäjoustoa omaan työhön. Etätyö pitää sisällään mm. hoitajakonsultaatioita, potilaiden videovastaanottoa ja reseptien uusimista.
Terveyskeskuksessa on mukavat ja kokeneet hoitajat sujuvoittamassa arjen työskentelyä asiakkaiden kanssa. Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen ja erinomaisen seniorituen, sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvin joustavan työnkuvan. Täällä pääset itse vaikuttamaan työviikon rakenteeseen sekä hyödyntämään etätyöskentelyn mahdollisuuksia!
Potilastietojärjestelmänä on Effica, johon on käytettävissä myös toimiva etäyhteys etävastaanottoa pidettäessä. Idylliset pienehköt terveysasemat kauniissa Pohjanmaan maisemissa odottavat uusia lääkäreitä! Arvostamme hyvää ruotsin kielen taitoa.

Haku: Haku on auki 30.4.2019 saakka ja hakemukset tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen anna-mari.mattila@pihlajalinna.fi.

Kiitos jo etukäteen hakemuksestasi!
Anna-Mari Mattila, anna-mari.mattila@pihlajalinna.fi, 040 4577865