Kruunupyyn terveyskeskukseen haetaan kesätyöntekijää!


Ilmoitus julkaistu: 15.03.2019
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Pihlajalinna/Kruunupyyn terveyskeskus
Työnimike: Terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: kesäkuu 2019
Haun deadline: 30.04.2019
Työsuhteen laatu: määräaikainen
Viikottainen työaika: 38,25 h
Palkkaus: 50 e/h, sis.lomakorvauksen
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Anna-Mari Mattila
anna-mari.mattila@pihlajalinna.fi
040 4577865
Osittaista etätyötä tarjolla kesällä 2019!

Haemme terveyskeskuslääkäreitä Kruunupyyhyn. Työtä on mahdollista tehdä kokoaikaisena tai osa-aikaisena, ja osa työstä on mahdollista tehdä myös etävastaanottona, mikä antaa suuresti lisäjoustoa omaan työhön. Etätyö pitää sisällään mm. hoitajakonsultaatioita, potilaiden videovastaanottoa ja reseptien uusimista.
Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen ja erinomaisen seniorituen, sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavan työnkuvan. Täällä pääset itse vaikuttamaan työviikon rakenteeseen sekä hyödyntämään etätyöskentelyn mahdollisuuksia! Potilastietojärjestelmänä on Effica.
Vaadimme vankan kokemuksen sijaan intoa oppia uutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä nöyryyttä noudattaa senioreiden antamia ohjeita.  Kesätyöntekijältä toivomme mahdollisuutta työskennellä aikakin juhannuksesta heinäkuun loppuun, muuten tarkemmat työsuhteen aloitus- ja lopetuspäivät ovat sovittavissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työelämästä. Arvostamme hyvää ruotsin kielen taitoa.

Haku: Haku on auki 30.4.2019 saakka ja hakemukset tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen anna-mari.mattila@pihlajalinna.fi. Laitathan hakemukseesi mukaan ansioluettelon sekä kuvauksen, miksi juuri sinut kannattaa paikkaan valita.

Kiitos jo etukäteen hakemuksestasi!

Anna-Mari Mattila, anna-mari.mattila@pihlajalinna.fi, 040 4577865