Keusoten kotihoitoon, YEK-palveluita tai erikoistumispalveluita (ger tai yle)


Ilmoitus julkaistu: 25.07.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Keusoten kotihoito
Työnimike: tk-lääkäri
Työn alkamisajankohta: syksy 2023
Haun deadline: 04.09.2022
Viikottainen työaika: 38,25
Palkkaus: esim. laillistettu 5944,96, 2v kokemus/YEK 6205,7; + toimenpiteet (600-800/kk) ja mahd. kokemuslisät
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: kaisa rajala
kaisa.rajala@keusote.fi
0504970798
Keusoten kotihoitoon vapautui yllättäen paikka yhdelle erikoistuvalle syksyyn. YEK-palvelut tai reunat (ger ja yle oikeudet). Sijaintipaikka sovittavissa (Hyvinkää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Järvenpää, Tuusula). Työaika liukuma ja osittainen etätyö mahdollisuus. Hoitaja-lääkäri työpari, 2-3 kotikäyntiä/päivä sekä konsultaatioita. Osa-aikaisuus myös mahdollista.

Koulutusta 2-4h/vko; oman tiimin 1/2 päivän koulutus kerran kuussa. Kuukausittaiset lääkärien vapaa-ajan ohjelmat. YEK/erikoistuva koulutukset viikoittain. Omat säännölliset tiimitapaamiset. Nimetty ohjaaja, jonka kanssa vakioitu konsultaatio/ohjaus aika.

Hyvä seniorituki, 25 lääkäristä yli puolet senioreja. Omassa lääkäritiimissä mm. useita yleislääketieteen ja geriatrian el:a, neurologi, fysiatri ja onkologi.

Mainio tilaisuus päästä rauhassa tutustumaan ja perehtymään potilaisiin, potilas määrä on järkevä ja aikaa on hyvin hoitaa asiat. Jakson aikana ehdit hyvin tutustua kaikkiin tiimisi asiakkaisiin ja tuttuja potilaita on helpompi hoitaa. Meillä kaikille potilaille tehdään vuosittaiset geriatriset arviot, joten ns. “perkaamatonta” potilasmateriaalia ei ole. Kotihoitoon tullaan arviointijakson kautta, jolloin lääkelistat on jo käyty läpi jne. Kotihoidossa toimiminen on hyvä pohja mille tahansa erikoisalalle, kun ymmärtää haasteet ja mahdollisuudet kotona hoitamisessa. Meiltä voi sujuvasti myös halutessaan jatkaa Keusoten osastoille tai terveysasemille saman työnantajan palveluksessa, ilman että edut katkeavat.

Ole rohkeasti yhteydessä niin suunnitellaan sinulle parhaiten sopiva työnkuva.