Kandidaattikustannus Oy hakee sisällöntuottajaa!


Ilmoitus julkaistu: 09.06.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Kandidaattikustannus Oy
Työnimike: Sisällöntuottaja
Työn alkamisajankohta: Mahdollisimman pian
Haun deadline: 31.08.2021
Viikottainen työaika: Neuvoteltavissa
Palkkaus: Neuvoteltavissa
Minimikoulutus: lääketieteen ylioppilas, hammaslääketieteen ylioppilas
Yhteystiedot: Aapeli Kemppainen
aapeli.kemppainen@kandidaattikustannus.fi
050 3592833
Onko sinulla visuaalista silmää ja halua päästä hyödyntämään sitä tulevassa työtehtävässäsi? Entä laaja näkemys erilaisista sosiaalisen median kanavista? Tai osaatko käyttää sujuvasti kuvan- ja tiedostonmuokkausohjelmistoja? Jos vastasit yhteenkin näistä kyllä, voit hyvinkin olla juuri se henkilö, jota Kandidaattikustannus Oy nyt etsii!

Kandidaattikustannus Oy 100% Lääketieteenkandidaattiseura ry:n omistama yritys, joka toimii kirjakustannus-valmennuskurssi- ja työnvälityssektoreilla. Olemme Suomen vanhin suomenkielisen lääketieteellisen kirjallisuuden kustantamo. Välitämme työpaikkoja lääketieteen opiskelijoille ja valmistuneille lääkäreille Klinikalle.fi-palvelun kautta. Lisäksi tarjoamme kohtuuhintaisia, täysin opiskelijavetoisia ja ammattitaidolla toteutettuja valmennuskursseja lääketieteellisille aloille pyrkiville.

Sisällöntuottaja osallistuu kaikkien kolmen sektorin toimintaan tuottamalla markkinoinnissa hyödynnettävää materiaalia. Markkinointikanaviamme ovat omat nettisivumme, monet sähköpostilistat sekä sosiaalisen median puolella ensisijaisesti Instagram ja Facebook. Työn alussa saa kattavan perehdytyksen yrityksestä ja työnkuvasta. Työ on osa-aikainen ja sopii mainiosti opintojen ja/tai muiden töiden ohessa suoritettavaksi. Kesän-alkusyksyn 2021 aikana sisällöntuottaja pääsee sujuvasti kiinni työnkuvaan olemalla kiinteästi mukana nyt alkamaisillaan olevassa projektissa. Siinä pääsee muun muassa rakentamaan kokonaan uutta Instrgram-tiliä sekä osallistumaan myös halutessaan markkinointityöhön.

Seuraavia asioita katsotaan eduksi:

–                          Graafinen osaaminen ja tietotaito

–                          Kokemus valo- ja videokuvaamisesta

–                          Adobe Creative Cloudin tai vastaavan ohjelmiston hallinta

–                          Monipuolinen mediasisällön tuotanto sosiaalisessa mediassa

Kuitenkin kaikkein tärkeintä on innostus työtehtävää kohtaan! Hae siis rohkeasti ja ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Hakemuksen ja mahdolliset kysymykset voit lähettää allekirjoittaneelle.

Mukavaa kesää kaikille toivottaen,

 

Aapeli Kemppainen

Toimitusjohtaja

Kandidaattikustannus Oy

aapeli.kemppainen@kandidaattikustannus.fi

050 3592833