Kandidaattikustannus Oy hakee Myyntipäällikköä!


Ilmoitus julkaistu: 07.03.2019
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Kandidaattikustannus Oy
Työnimike: Myyntipäällikkö
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Yhteystiedot: Kaarlo Kervinen
kaarlo.kervinen@kandidaattikustannus.fi
050 5241 519
Rekrytoidaan Myyntipäällikkö

Kandidaattikustannus Oy hakee aikaansaavaa ja oma-aloitteista Myyntipäällikköä!

Myyntipäällikön rooli on monipuolinen ja palkitseva. Työssä vastaat yrityksen myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on luonteeltaan monipuolista myyntityötä, jossa pääset haastamaan itseäsi päivittäin. Työtehtävän nimestä huolimatta myös markkinointi on keskeinen vastuualue, mikä tekee työnkuvasta entistä monipuolisemman. Myyntipäällikkönä sinulle kertyy korvaamatonta kokemusta lisäksi muun muassa kirjakustannus- ja yritystoiminnasta. Osa-aikainen työtehtävä sopii erinomaisesti opintojen oheen työmäärän ja joustavan luonteen puolesta. Merkittävä osa työstä on toteutettavissa paikasta ja ajankohdasta riippumatta.

Kandidaattikustannus Oy 100% Lääketieteenkandidaattiseura ry:n omistama yritys, joka tarjoaa kohtuuhintaisia, täysin opiskelijavetoisia ja ammattitaidolla toteutettuja valmennuskursseja lääketieteellisille aloille pyrkiville. Tämän lisäksi olemme Suomen vanhin suomenkielisen lääketieteellisen kirjallisuuden kustantamo ja välitämme työpaikkoja lääketieteen opiskelijoille ja valmistuneille lääkäreille Klinikalle.fi-palvelun kautta. Myyntipäällikkönä vastaat erityisesti kirjakustannuspuolen myynnin organisoinnista ja valmennuskurssien markkinoinnista. Innostuneena henkilönä pääset vaikuttamaan myös muiden sektorien myynnin toteutukseen ja suunnitteluun halutessasi.

Saatat sopia tehtävään, jos olet energinen ja vuorovaikutustaitoinen persoona. Oma-aloitteisuus ja ennakkoluulottomuus ovat keskeisiä työssä vaadittavia ominaisuuksia. Tärkeintä kuitenkin on, että olet motivoitunut kehittämään erityisesti edellä mainittuja piirteitä itsessäsi ja nopea oppimaan uutta. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Emme edellytä, että tulevat työtehtävät ovat ennestään tuttuja, mutta eduksi lasketaan:

– Kokemus myynnistä ja markkinoinnista

– Lääketieteellisen kirjallisuuden ja kustannustoiminnan tuntemus

– Graafinen osaaminen

Etsimme osa-aikaista työntekijää, joka pystyy työskentelemään joustavasti opintojen ohessa. Myyntipäällikkönä kannat vastuuta yrityksen myynnistä yhdessä muiden esimiesten kanssa. Kuukausittainen työmäärä on neuvoteltavissa ja muut sopimuksen yksityiskohdat, kuten aloitusajankohdan, sovimme tapauskohtaisesti.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää työtehtävästä, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse kaarlo.kervinen@kandidaattikustannus.fi tai puhelimitse 050 5241 519. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV myös edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja yritystoiminnastamme löytyy osoitteesta www.kandidaattikustannus.fi

Hae rohkeasti ja toimi nopeasti – paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä!