HUS Jorvin Gastrokirurgialle!


Ilmoitus julkaistu: 15.01.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: HUS Jorvin sairaala
Työnimike: kandin ja lääkärin sijaisuuksia
Työn alkamisajankohta: sopimuksen mukaan
Haun deadline: 01.03.2024
Viikottainen työaika: 38,25 tuntia
Palkkaus: kandi 3275,78€/kk, LL alk. 4091,01€/kk, lisäksi mahdolliset päivystyskorvaukset
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Hanna Lampela
hanna.lampela@hus.fi
0504286224
Haluatko oppia gastrokirurgiaa? HUS Jorvin gastrokirurgia on Suomen suurin gastrokirurginen yksikkö, jossa hoidetaan paljon potilaita: vuodessa tehdään noin 9000 gastrokirurgista leikkausta, joista 3000 on päivystysleikkauksia. Gastrokirurgiset ongelmat ovat hyvin tavallisia myös yleislääkärin vastaanotolla ja työjakso gastrokirurgialla tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventää osaamistasi vatsan alueen ongelmista.

Haemme sekä vähintään neljän vuoden opinnot suorittaneita kandeja että lääketieteen lisensiaatteja sijaisuuksiin. Valmiiden lääkäreiden tehtäviin kuuluu päivystysvelvollisuus (iltapäivystyksiä). Jorvissa on paikalla koko ajan iltapäivystäjän lisäksi kaksi muuta vatsaelinkirurgian päivystäjää. Töiden aloitus ja työjakson pituus ovat sovittavissa. Työjakso gastrokirurgialla soveltuu YEK-palveluksi ja monien erikoisalakoulutusten kirurgian reunapalveluksi. Työtehtäviin kuuluu työskentelyä vuodeosastoilla, päivystyksessä kirurgisten potilaiden parissa, ajanvarauspoliklinikoilla ja leikkauksiin osallistumista. Kirurgiksi suuntautuvalle järjestetään kirurginen perehdytysjakso ja pehmytkirurgiaan suuntautuville erikoisalakohtainen yleiskoulutusjakso Jorvista käsin koordinoituna, yksilöllisen koulutussuunnitelman mukaisesti.

Jorvin gastrokirurgian klinikan työilmapiiri ja erikoislääkäritilanne ovat hyvät. Kirurgin työ on kiinnostavaa ja monipuolista ja työn tulokset ovat pian nähtävissä. Aloittavan lääkärin työtä ohjaavat sekä oma tutor, joka on kokeneempi erikoistuva lääkäri, että klinikan erikoislääkärit. Viikoittain järjestetään sekä koulutusmeetingejä että moniammatillisia potilastapauskokouksia. Klinikassa on koulutuslääkäri ja jokaisella osastolla on perehdytyksestä vastaava erikoislääkäri. Uudet työntekijät otetaan ilolla mukaan työyhteisöömme.

Työskenneltyäsi gastrokirurgialla olet saanut hyvän käsityksen tavallisten gastrokirurgisten päivystys- ja elektiivisten potilaiden oireista, diagnostiikasta ja hoidosta sekä oppinut myös harvinaisemmista vatsan alueen taudeista. Opit työskentelemään erikoissairaanhoidossa ja tutustut potilaiden hoitoketjuihin ja sairauden kulkuihin ja opit diagnostista ajattelua ja hoidon suunnittelua.

Kerron mielelläni lisää työmahdollisuuksista!

Hanna Lampela
osastonylilääkäri
HUS Jorvi gastrokirurgia
p. 0504286224
hanna.lampela@hus.fi