Haetaan yleislääkäriä Tikkakosken Oma Lääkärisi -terveysasemalle!


Ilmoitus julkaistu: 06.06.2019
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Tikkakosken Oma Lääkärisi -terveysasema
Työnimike: Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: 1.2.2020
Haun deadline: 31.08.2019
Työsuhteen laatu: Sopimuksen mukaan
Viikottainen työaika: Neuvoteltavissa
Palkkaus: Sovitaan työkokemuksen perusteella
Minimikoulutus: Lääketieteen lisensiaatti/LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Tomi Tuovinen
tomi.tuovinen@mehilainen.fi
0401869184
Mehiläinen on järjestänyt Oma Lääkärisi -konseptillaan Tikkakosken terveysaseman palvelut vuodesta 2015, jonka aikana tulokset ja tyytyväisyys ovat olleet erinomaisia. Oma Lääkärisi -asemia on jo 26 eri puolilla Suomea ja vastaamme noin 260 000 suomalaisen julkisista perusterveydenhuollon palveluista. Oma Lääkärisi -asemien toiminta on vaikuttavaa, laadukasta ja asiakaslähtöistä – tutkitusti.

Haemme uutta vakituista työkaveria Tikkakosken Oma Lääkärisi -asemalle alkaen 1.2.2020.

Tikkakosken lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Korpilahdella tai Säynätsalossa sijaitsevalla Oma Lääkärisi -asemalla.

Miksi töihin Oma Lääkärisi -asemalle?

– Hoidon laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta seurataan sähköisillä työkaluilla. Tiedolla johtaminen on tuottanut erinomaisia tuloksia ja olemme pystyneet parantamaan pitkäaikaissairaiden potilaiden hoidon laatua.
– Toimimme potilaslähtöisesti. Väestöt terveysasemilla ovat hyvin hoidettuja ja hoidon saatavuus on pidetty hyvällä tasolla.
– Johtamiskulttuurimme on dynaaminen sekä joustava, ja työyhteisömme on nuorekas. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tiiminä sairaanhoitajien kanssa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.
– Potilaiden käyttöön ja hoidon avuksi kehitetään moderneja digitaalisia työkaluja. Kaikilla Oma Lääkärisi -asemilla on jo nyt käytössä asiakkaille maksuton Mehiläisen Digiklinikka.
– Monipuolinen ja joustava työnkuva: vastaanotto, päivystys, sektorityö, neuvola, kouluterveydenhuolto, jne.
– Ei turhaa byrokratiaa, vaan ammattilaiset saavat keskittyä työhönsä ja potilaiden hoitamiseen.
– Voit suorittaa kaksi vuotta terveyskeskuspalveluja, joita tarvitsee esim. yleislääketieteen erikoistumiseen. Mehiläisessä voi kouluttautua erikoislääkäriksi asti.
– Voit suorittaa YEK:in 18kk tk-palveluista Oma Lääkärisi -asemilla 9kk vapaavalintaisia tk-palveluja

Työaika on arkisin klo 08-16 ja sovittavissa koko- tai osa-aikaisesti. Mahdollisuus iltavastaanottoon klo 16-18. Kilpailukykyinen korvaus ja erittäin hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ja työympäristöön. Senioritukena konsultoitavissa yleislääketieteen erikoislääkäri ja Oma Lääkärisi -asemien vastaava hallintolääkäri Minna Leppäkynnäs.

“Oikein mukava työpaikka, kivat työkaverit ja potilasmateriaalia tasaisesti vauvasta vaariin.” -Lääketieteen kandidaatti, 31v

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Tomi Tuovinen
tomi.tuovinen@mehilainen.fi
p. 0401869184