Haetaan yleislääkäriä Terveyskeskus Mehiläiseen Tampereelle!


Ilmoitus julkaistu: 09.05.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Terveyskeskus Mehiläinen Tampere
Työnimike: Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.07.2022
Viikottainen työaika: sopimuksen mukaan
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: LL
Yhteystiedot: Lauri Salmela
lauri.salmela@mehilainen.fi
040-6502982
Haemme toistaiseksi voimassa olevalle sopimukselle yleislääketieteeseen erikoistuvaa tai muutoin terveyskeskusorientoitunutta lääkäriä kotoisasti Tampereelle Mehiläisen terveyskeskukseen Hervannan tai keskustan asemalle.

Lähestymme aina kunkin lääkärin uratarinaa uteliaina. Aloittaessasi meille suhtaudumme samoin myös sinun urakehitykseesi, uteliaina ja aina valmiina tukemaan kasvuasi ja kehitystäsi. Saat vastuuta ja vapautta sekä nykyaikaiset työvälineet että ammattitaitoisten kollegojen tuen. Näin saavutamme yhdessä tavoitteemme korkealaatuisen perusterveydenhuollon parissa kiitettävän asiakastyytyväisyyden, nopean hoitoon pääsyn, kustannustehokkuuden sekä työntekijöiden hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Voimme avoimin mielin neuvotella 60-100% työpanoksesta kanssasi, ja tarjoamme vastineeksi räätälöidyn työnkuvan sekä palkkamallinamme kk-palkan + tavoitetulospalkkion ja toki palkalliset lomat. Olemme Tampereen yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema, ja meillä työskennellessä kertyy yleislääketieteen terveyskeskuspalvelut monipuolisesti sekä kaikkien alojen yhteinen 9kk terveyskeskuspalvelu. Haemme aikaansaavaa terveydenhuollon tulevaisuuden tekijää, joka omaa kehitysmyönteisyyttä sekä iloista palveluasennetta. Voit olla joko lisensiaatin tai erikoislääkärin pätevyyden omaava lääkäri.

Tehtävänäsi on toimia luotettavana lääkärinämme Hervannan tai keskustan Mehiläisen terveyskeskuksessa, ja työsi pitää sisällään pääsääntöisesti vastaanottopäiviä. Lisäksi asemalla on kiertävä konsultti- ja päiväpäivystysvuoro, tarvittaessa myös neuvolatyöt järjestyvät Tesoman neuvolasta. Työajat ja -olot ovat mukavat; työajat meillä ovat ma-pe klo 08-16 ja Hervannan Mehiläisen terveyskeskuksen tilat ovat suunniteltu innovatiivisesti tukemaan yhteisöllistä työotetta. Sijaintimme on Hervannan kauppakeskus Duon yhteydessä. Keskustan asema sijaitsee Tampereen keskustassa Finlaysonilla.

Panostamme ohjaus- ja koulutusasioihin viikko- ja kuukausitasolla ja riittävään senioritukeen kaikissa Mehiläisen terveyskeskuksissamme – myös vastaava lääkärimme tuntee hoidettavan väestön jo pian vuosikymmenen ajalta. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot on neuvoteltavissa lääkärin toiveet, osaaminen ja kokemus huomioiden, joten älä arkaile olla yhteydessä. Olemme täällä sinua ja sinun uutta Mehiläisen uraasi varten tavattavissa matalalla kynnyksellä.

Aloitus tehtävässä on soviteltavissa sopimuksen mukaan. Tervetuloa mukaan kehittämään Mehiläisen terveyskeskustoimintaa entistä paremmaksi.

Ota yhteyttä resurssipäällikkö Lauri Salmelaan (puh. 040-6502982 ja email: lauri.salmela@mehilainen.fi). Tervetuloa Mehiläisen leveiden harteiden suojaan, ja mukaviin kohtaamisiin.