Haetaan yleislääkäriä Oma Lääkärisi -asemalle Hervantaan!


Ilmoitus julkaistu: 04.05.2019
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Hervannan Oma Lääkärisi terveysasema
Työnimike: Terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: 40h/vko
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: Lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Antti Salmela
antti.salmela@mehilainen.fi
040-1903916
Haemme toistaiseksi voimassa olevalla sopimukselle yleislääkäriä Tampereen Oma Lääkärisi asemalle Hervantaan 3.6.2019 alkaen. Etsimme lähtökohtaisesti 80-100% työpanoksella tekijää, joka omaa kehitysmyönteisyyttä sekä olisi juuri se oikea tyyppi meidän työporukkaan. Voit olla joko lisensiaatin tai erikoislääkärin pätevyyden omaava lääkäri. Tehtävästä kiinnostuneille järjestetään tapaaminen Hervannan Oma Lääkärisi asemalla ja sovitellaan haastattelu aseman vastaavan lääkärin kanssa. Olethan rohkeasti suoraan yhteydessä Anttiin tästä työmahdollisuudesta!

Tehtävänä on toimia yleislääkärinä Hervannan Oma Lääkärisi asemalla ja työ pitää sisällään pääsääntöisesti vastaanottopäiviä ja lisäksi viikoittain kiertävän konsultti/päiväpäivystysvuoron. Työajat ja -olot ovat mukavat; työaika on ma-pe klo 08-16 ja Hervannan Oma Lääkärisi aseman tilat ovat suunniteltu innovatiivisesti tukemaan yhteisöllistä työotetta. Tervetuloa tutustumaan paikkoihin ja työporukkaan haastattelussa. Tehtävän palkkaus on neuvoteltavissa hakijan osaamisen mukaan.

Panostamme koulutusasioihin ja riittävään senioritukeen kaikilla Oma lääkärisi asemillamme, jonka vuoksi haemme asemalla tällä hetkellä myös omaa kouluttajalääkäriä. Aloitus tehtävässä on soviteltavissa sopimuksen mukaan mutta mieluiten jo touko-kesäkuusta 2019 alkaen. Tehtävään valitulle tullaan järjestämään kunnon perehdytys, ja tämän vuoksi henkilövalinta tehtävään pyritään tekemään ennen kiireistä kesälomakautta. Asemalla työskentelee nyt viisi lääkäriä, joiden lisäksi etsimme nyt ihmisläheistä ja motivoitunutta tiimipelaajaa.

Tervetuloa mukaan mukavaan työporukkaan ja kehittämään Oma lääkärisi toimintaa. Työmahdollisuuden osalta pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä resurssipäällikkö Antti Salmelaan (040-1903916, antti.salmela@mehilainen.fi). Ollaan yhteydessä.