Haetaan yleis- tai työterveyslääkäriä Orivedelle!


Ilmoitus julkaistu: 20.05.2019
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Pirte Orivesi
Työnimike: Yleis- ja työterveyslääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 30.06.2019
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa olevavava
Viikottainen työaika: 20-40h
Palkkaus: Sovitaan lääkärin kanssa henkilökohtaisesti perustuen työkokemukseen ja osaamiseen
Minimikoulutus: Lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Marja-Leena Hyypiä
marja-leena.hyypia@pirte.fi
040 1581567
Yleis- ja työterveyslääkäri Orivedelle

Pirten toiminnan ja asiakasmäärän kasvaessa sekä uusien työterveyshuollon kehityshankkeiden myötä etsimme yleis- tai työterveyslääkäriä Oriveden toimipisteeseen. Voit olla uraa tehnyt yleislääkäri tai työterveyslääkäri ja meillä pääset vaikuttamaan työn sisältöön kiinnostuksesi mukaan. Annamme sinulle tarvitsemasi tuen työhön sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet paikalliselta ja suomalaiselta työterveyshuollon toimijalta. Pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä rautaisten työterveyden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä tilanteesi mukaan kokoaikaisena tai osa-aikaisena sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen, voit myös työskennellä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen työn lisäksi palkitun työilmapiirin sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Toivommekin, että haluat kehittää osaamistasi edelleen ja tehdä pitkäjänteistä työtä. Halutessasi voit myös osallistua työterveyshuollon käytäntöjen aktiiviseen kehittämiseen sekä meillä että valtakunnallisissa hankkeissa.

Mikäli tehtäviin liittyen heräsi kysyttävää ja kiinnostuit, lisätietoja antavat mielellään sairaanhoidon ylilääkäri Marja-Leena Hyypiä (p. 040 1581567, marja-leena.hyypia@pirte.fi) ja työterveyshuollon ylilääkäri Heli Kivimäki (p. 044 427 0408 & heli.kivimaki@pirte.fi). Soita tai laita sähköpostia – keskustellaan työmahdollisuuksista tarkemmin!