Haetaan vastaavaa lääkäriä Terveyskeskus Mehiläiseen Tampereen Tesomalle!


Ilmoitus julkaistu: 09.05.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Terveyskeskus Mehiläinen Tampereen Tesoma
Työnimike: Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.07.2022
Viikottainen työaika: sopimuksen mukaan
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: LL
Yhteystiedot: Lauri Salmela
lauri.salmela@mehilainen.fi
040 650 2982
Etsimme vastaavaa lääkäriä hyvinvointipalvelujen kehityksen eturiviin Tampereelle Tesoman allianssiin, jossa teemme tiivistä yhteistyötä Tampereen kaupungin, Mehiläisen ja kolmannen sektorin kesken. Allianssi tuottaa hyvinvointipalvelut noin 23 000 länsi-tamperelaiselle, ja tavoitteenamme on lisätä alueen asukkaiden hyvinvointia uudenlaisella palvelukokonaisuudella, monipuolisella osaamisella ja tulevaisuuteen katsovilla ratkaisuilla. Terveysasemallamme työskentelee noin 25 henkilön mainio joukko, johon kuuluvat lääkärien ja sairaanhoitajien lisäksi diabeteshoitaja, psykiatrisia sairaanhoitajia, päihdesairaanhoitaja, terveyskeskuspsykologi sekä fysioterapeutti. Toimimme Tesoman hyvinvointikeskuksessa liikekeskus Westerin yhteyteen v. 2018 rakennetuissa tiloissa. Samoissa tiloissa kanssamme työskentelevät mm. Tampereen kaupungin sosiaalipalvelut, Mehiläisen suun terveydenhuolto ja Setlementti Tampere, joiden kanssa pystymme auttamaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Kehitämme aktiivisesti hoidon vaikuttavuutta, tiedolla johtamista ja digitaalisia ratkaisuja.

Olet tärkeä osa johtotiimiämme sekä liiketoimintamme kasvua ja kehitystä. Työnkuvanasi on ensisijaisesti johtaa terveyskeskuksen toimintaa ja toimia lääkäreiden esihenkilönä tehden myös kliinistä työtä. Toimit samalla terveyskeskuspalvelujen palveluvastaavana Tesoman hyvinvointiallianssissa ja hoidat yhteyksiä Tampereen kaupungin ja Mehiläisen muuhun organisaatioon sekä Pirkanmaan hyvinvointialueeseen. Kuulut tehtävässäsi Tesoman hyvinvointikeskuksen ohjausryhmään ja Mehiläisen perusterveydenhuollon laajennettuun johtoryhmään.

Odotamme sinulta tehtävän edellyttämää kliinistä työkokemusta. Erikoistuminen soveltuvalle erikoisalalle, erityisesti yleislääketieteeseen, sekä ohjaajakoulutuksen suorittaminen katsotaan eduiksi. Arvostamme hyviä esihenkilötaitoja ja aikaisempia näyttöjä vastuutehtävistä, mutta tulevat näytöt ovat meille tärkeimpiä. Olennaista ovat ratkaisukeskeinen, innostunut asenne ja halu kehittää Tesoman allianssia, terveyskeskusta ja itseäsi. Olemme valmiita räätälöimään tehtävää myös johtamisuransa alussa olevalle. Tarjoamme monipuolista ammatillista kehitystä sekä yhdessä Aalto yliopiston kanssa toteutettavan Mehiläisen Executive Education -koulutusohjelman kaikille esihenkilöillemme.

Työnantajana on Mehiläinen Terveyspalvelut Oy. Tehtävä on kokoaikainen. Palkkarakenteemme vastaavan lääkärin osalta ovat lähtökohtaisesti osaamisperusteinen kuukausipalkka ja suoritukseen perustuva tulospalkkio.

Jos tunnet olevasi oikea ihminen porukkaamme ja tämän olevan juuri sinun tilaisuutesi, ota yhteyttä resurssipäällikkö Lauri Salmelaan, lauri.salmela@mehilainen.fi puh. 040 650 2982, tai Tesoman yksikönjohtajaan Riikka Helmiseen, riikka.helminen@mehilainen.fi, puh. 040 1775125.