Haetaan myyntineuvottelijoita Kandidaattikustannus Oy:lle!


Ilmoitus julkaistu: 23.11.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Kandidaattikustannus Oy
Työnimike: Myyntineuvottelija
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.12.2021
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Tuntipalkka + provisio
Yhteystiedot: Oskari Hakanen
oskari.hakanen@kandidaattikustannus.fi
044 053 5305
Kandidaattikustannus Oy hakee myyntineuvottelijoita myyntitiimiinsä! Myyntineuvottelijana vastaat yhdessä muun myyntitiimin kanssa Kandidaattikustannus Oy:n e-kirjaston lisenssimyynnistä organisaatioille (mm. sairaanhoitopiirit) sekä mainosmyynnistä terveydenhuollon ja lääketeollisuuden toimijoille. Myynti toteutetaan sekä sähköpostitse että puhelimitse. Työtehtävään ja myytäviin tuotteisiin saa kattavan perehdytyksen.
Etsimme työhön ahkeraa ja energistä tiimipelaajaa. Oma-aloitteisuus ja ennakkoluulottomuus ovat keskeisiä työssä vaadittavia ominaisuuksia. Tärkeintä kuitenkin on, että olet nopea oppimaan uutta ja motivoitunut kehittämään itseäsi myyntityön saralla. Emme edellytä, että tulevat työtehtävät ovat ennestään tuttuja, mutta eduksi lasketaan kiinnostus ja osaaminen
  • Myynnistä ja markkinoinnista
  • Lääketieteellisestä kirjallisuudesta ja kustannustoiminnasta.
Työtehtävä on osa-aikainen, ja kuukausittainen työmäärä neuvoteltavissa. Työajat ovat joustavat, mutta puhelimitse toteutettava myynti tulee pystyä ajoittamaan toimistotuntien (klo 8-16) sisälle. Työtä on mahdollista tehdä etänä tai paikan päällä Terkko Health Hubin yritystiloissa. Palkkaus on tuntiperusteinen, minkä lisäksi toteutuneesta myynnistä maksetaan provisioperusteista palkkaa. Toivomme, että voit aloittaa perehdytyksen mahdollisimman pian.
Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää työtehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen (oskari.hakanen@kandidaattikustannus.fi, 044 053 5305). Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV joulukuun loppuun 31.12.2021 mennessä osoitteeseen oskari.hakanen@kandidaattikustannus.fi. Lisätietoja yritystoiminnastamme löytyy osoitteesta www.kandidaattikustannus.fi.
Hae rohkeasti ja toimi nopeasti – paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.