Haetaan kouluttajalääkäriä Mehiläisen terveyskeskukseen Espoontorille!


Ilmoitus julkaistu: 30.03.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Mehiläisen terveyskeskus Espoontori
Työnimike: kouluttajalääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.07.2021
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: Lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Lauri Salmela
lauri.salmela@mehilainen.fi
0406502982
Tervetuloa töihin kouluttajalääkäriksi Mehiläiseen! Mehiläisen terveyskeskus sijaitsee Espoontorilla Espoon keskuksessa. Mehiläinen Terveyspalvelut Oy on tuottanut Espoontorin palveluita jo vuosia. Palveluiden saatavuus ja asiakastyytyväisyys ovat huippuluokkaa. Toimintamme keskittyy asiakaslähtöisyyteen ja potilaan kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Mittaamme myös hoidon vaikuttavuutta monin eri mittarein. Panostamme erityisesti henkilöstömme hyvinvointiin, henkilökohtaisen ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja Suomalaisen perusterveydenhuollon kokonaisvaltaiseen toiminnan kehittämiseen.

Työn aloitus sovittavissa joustavasti vuoden 2021 aikana oman toiveesi mukaisesti. Työaika on ma-pe klo 8 – 16 välillä. Potilastietojärjestelmä on DynamicHealth. Asemalla työskentelevien lääkäreiden työnkuva on monipuolinen yleislääkärin työ johon voi sovittaessa sisällyttää myös lasten- ja äitiysneuvolatyötä. Myös osa-aikatyö on sovittavissa joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Työtä voi myös tehdä Helsingistä Ruoholahden tai Kannelmäen terveysasemilta, mikäli Mehiläinen valitaan kyseisten asemien palveluntuottajaksi.

Voit olla erikoistumisesi loppuvaiheessa oleva lääkäri tai jo yleislääketieteen erikoislääkäri. Mehiläinen tukee mielellään kouluttajalääkäri-koulutukseen pääsyssä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, kilpailukykyisen korvauksen ja valtakunnallisen konsernin työsuhde-edut sekä urakehitysmahdollisuudet!

Mehiläinen-konserni on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityisistä terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottajista Suomessa. Yli 110-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Mehiläinen on Suomen suurin yksityinen julkisten perusterveydenhuollon palveluiden tuottaja. Mehiläisen vastuulle kuuluu jo noin 260 000 suomalaisen julkinen perusterveydenhuolto.

Kysy lisää, niin suunnitellaan sinulle mieleinen työnkuva!

Resurssipäällikkö Lauri Salmela, puh: 040 6502982, email: lauri.salmela@mehilainen.fi