Haetaan erikoistuvia lääkäreitä sisätaudeille Helsinkiin Malmin sairaalaan!


Ilmoitus julkaistu: 12.09.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Malmin sairaala Helsinki
Työnimike: Erikoistuva lääkäri
Työn alkamisajankohta: 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.12.2021
Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Viikottainen työaika: 38,25
Palkkaus: HUS:n palkka
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Lea Lappeteläinen
lea.lappetelainen@hus.fi
0504022923
Haluatko oppia perusasiat sisätaudeista ja työskennellä hyvässä ohjauksessa? Malmin sairaalassa sisätaudeilla potilaita on paljon ja heillä on monipuolisesti erilaisia sairauksia ja löydöksiä. Joka työpisteessä on kokeneita senioreita junioreita ohjaamassa, seniorilääkäreiden päätehtävä on junioreiden ohjaus. Tule kokeilemaan töiden tekoa erittäin opettavaisessa paikassa!

Haemme erikoistuvia lääkäreitä määräaikaiseen työsuhteeseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Tehtävä sijoittuu Malmin sairaalaan Helsinkiin. Tehtävät täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä. Osa-aika työtä on mahdollista järjestää. Töiden aloitus ja työjakson pituus ovat sovittavissa. Töitä on tarjolla 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kokeneita sisätautipäivystäjiä tarvitaan heti.

Erikoistuvana lääkärinä toimit hoitavana lääkärinä sisätaudeilla Malmin päivystyspoliklinikalla, päivystysosastolla ja vuodeosastoilla. Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus Malmin sisätaudeilla. Olet virka-aikana aluksi päivystyspolikilinikalla opissa ennen päivystysvelvollisuuksia. Toimit meillä itsenäisesti tutkien ja hoitaen potilaita. Erikoislääkärit ohjaavat ja antavat konsultaatioapua.

Toimittuasi meillä olet saanut vahvan ammattitaidon sisätautien ja akuutin geriatrian alalla hoidettuasi laaja-alaisesti sekä tavanomaisia että harvinaisia sisätautipotilaita. Tutustut diagnostiseen ajatteluun, lääkehoitoon, kuntoutukseen ja näet potilaiden sairauden kulkuja.

Malmin sairaalassa sisätaudeilla työskentely käy palveluksi sisätautialojen yhteiseen koulutusrunkoon. Monilla muilla erikoisaloilla hyväksytään meillä tehty palvelu reunapalveluna.

Tiimissämme on hyvä yhteishenki ja vahva tahto hoitaa asiat hyvin. Työyhteisö on saanut kiitosta asianmukaisesta ja tehokkaasta toiminnasta. Vuonna 2020 Nuorten Lääkäriyhdistyksen koulutuspaikkakyselyssä HUS Malmin sairaala sai täydet viisi tähteä!

Jos kiinnostuit, lähetä minulle viestiä tai soittele, kerron mielelläni lisää!

Lea Lappeteläinen

apulaisylilääkäri

HUS, Sisätaudit ja kuntoutus

lea.lappetelainen@hus.fi

0504022923