Haetaan erikoistuvia lääkäreitä Lohjan sairaalan sisätaudeille!


Ilmoitus julkaistu: 21.09.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: HUS Lohjan sairaala
Työnimike: erikoistuva lääkäri
Työn alkamisajankohta: mahdollisimman pian
Haun deadline: 31.12.2022
Palkkaus: HUS palkkaus: kandi peruspalkka 3160,53e/kk, lääkäri 3521,13e-4411,86e/kk, lisäksi mahdolliset päivystyskorvaukset
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Kati Leppo
kati.leppo@hus.fi
0504275062
Kiinnostaako sisätautien monipuolisuus vai jännittääkö se?
Tiedot ja taidot helpottavat kummassakin tilanteessa!

Tervetuloa Lohjan sairaalan sisätaudeille hakemaan sisätautioppia hyvän seniorituen kanssa. Otamme ilolla vastaan sekä eri sisätautialojen runkokoulutusta tekevät että muiden alojen reunakoulutusta toivovat.

Lohjan sairaala on päivystävä akuuttisairaala. Sairaanhoitoalueen väestöpohja on n. 92 000 asukasta ja sairaalassa hoidetaan lisäksi Länsi-Uudenmaan sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoidon päivystyspotilaat. Sairaalassa on edustettuna yleissisätautien lisäksi varsin laajalti suppeita sisätautialoja: kardiologia, gastroenterologia, nefrologia ja reumatologia. Endokrinologi käy talossa kahtena päivänä viikossa ja infektiolääkäri on päivittäin konsultoitavissa. Mahdollisuus laaja-alaiseen sisätautioppiin on siis mitä mainioin.
Erikoistuvan lääkärin toimipisteitä ovat vuodeosasto, sisätautien poliklinikka ja päivystyspoliklinikka. Päivystyspoliklinikan akuuttilääkäreiden kanssa yhteistyö on toimivaa.

Lohjan sairaalassa on myös monipuolista leikkaustoimintaa sekä useita operatiivisia ja muita konservatiivisia erikoisaloja. Lohjan sairaala toimii usealla alalla koulutussairaalana erikoistuville lääkäreille. Yhteistyö kuntien ja perusterveydenhuollon sekä muiden HUSin sairaaloiden kanssa on aktiivista. Panostamme lääkäreidemme kouluttautumismahdollisuuksiin ja tuemme myös tutkimustyötä.

HUS:in järjestämä ilmainen työmatkakuljetus (bussi) kulkee aamulla Helsingin Postitalolta sairaalalle ja iltapäivällä takaisin. Bussi pysähtyy matkan varrella usealla pysäkillä.

Otathan yhteyttä oyl Kati Leppoon (kati.leppo@hus.fi), mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää!
Jos haluat tehdä päivystyskeikkailua (YLE- tai sairaalapäivystys), olethan yhteydessä päivystysalueen ylilääkäriin Salla Kumpulaiseen (salla.kumpulainen@hus.fi).