Haemme Satakunnan hyvinvointialueelle määräaikaista terveyskeskuslääkäriä perustason hoito-osastolle


Ilmoitus julkaistu: 01.07.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Satakunnan hyvinvointialue, Rauman ja Harjavallan terveyskeskus
Työnimike: terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.10.2023
Palkkaus: LS
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Katrimari Laine
katrimari.laine@sata.fi
0444035263
Yksi sijaisuus alkaa Raumalla elokuun puolivälissä ja toinen sijaisuus Harjavallassa marraskuun alussa. Voit valita, minkä pituisen työjakson haluat tehdä. Palkka on neuvoteltavissa. Asuntola järjestyy.

Kelpoisuusvaatimuksena on Raumalla LL tai LK, Harjavallassa LL. Ammattipätevyys pitää olla tarkistettavissa JulkiTerhikistä. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito vaaditaan.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Tietoa Satakunnan hyvinvointialueesta:

Satakunta on maakunta Suomen länsirannikolla. Suurimmat kaupunkimme ovat Pori ja Rauma. Satakunta on lähellä, vain 110 km Tampereelta ja 210 km Helsingistä. Elämä Satakunnassa koostuu edullisesta ja tilavasta asumisesta ja virikkeellisestä vapaa-ajasta. Lyhyiden välimatkojen ansioista aikaa jää myös itse elämälle ruuhkassa istumisen sijaan!

Satakunta on upean luonnon, kukoistavan kulttuurin ja aidon tunnelman aarreaitta. Meillä on merta ja saaristoa, kolme kansallispuistoa ja kaksi Unescon maailmanperintökohdetta, kaikki nämä tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä ja useita virkistysmahdollisuuksia. Retkeile vapaa-ajallasi harjuilla, koita kalaonnea lukuisilla joilla ja järvillä, tai kesytä aallot surffaillen!

Tervetuloa töihin Satakuntaan!

Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry.