Geriatrisen osaamisen ytimessä Kanta-Hämeessä!


Ilmoitus julkaistu: 08.08.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Vanajaveden sairaala, Hämeenlinna
Työnimike: osastonlääkäri
Työn alkamisajankohta: joustava
Haun deadline: 30.09.2023
Palkkaus: Lääketieteen kandidaatti 5270€, lääketieteen lisensiaatti 6400€.
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Erja Mustonen
erja.mustonen@omahame.fi
0505529437
Nyt tarjolla eri mittaisia työsuhteita Hämeenlinnassa! Vanajaveden sairaala on terveyskeskussairaala, jossa hoidetaan akuutisti sairastuneita geriatrisia potilaita, jotka tulevat jatkohoitoon pääosin keskussairaalan päivystyksestä tai osastoilta. Sairaalassa on 5 lääkäriä ja kolme osastoa, jotka ovat profiloituneet akuutti-, kuntoutus- ja tutkimus- ja arviointiosastoiksi. Potilastietojärjestelmänä on LifeCare.

Meillä on vahva seniorituki aina saatavilla, ja kandille tai vastavalmistuneelle lääkärille akuutti- ja kuntoutusosastot ovat loistava paikka saada kokemusta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta. Meiltä saat vahvan osaamisen iäkkään potilaan tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen, pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä ja opit navigoimaan monimuotoisessa palvelujärjestelmässä.

Kaipaamme nyt akuutisti syksyllä 2023 peruutusten vuoksi vahvistusta tiimiimme, mutta jos kiinnostuit niin voit kysyä myös muista työmahdollisuuksista mikäli juuri nyt työt eivät onnistu. Meillä pääset valmistumisen jälkeen halutessasi myös mukaan laadukkaaseen erikoistumisohjelmaan. Geriatrian runkokoulutuksen voi suorittaa yksikössämme, ja voit tehdä meillä myös geriatrian palvelut vaikkapa yleislääketieteen koulutusohjelmaan. Yhteisöllisyys on tärkeä osa upeaa työyhteisöämme, ja haluamme tarjota työpaikan jossa viihtyy!

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelualueylilääkäri Tuomo Lunnikivi p. 050-5051 909/ tuomo.lunnikivi@omahame.fi ja sairaalan apulaisylilääkäri Erja Mustonen p. 050-5529 437/ erja.mustonen@omahame.fi. Ota yhteyttä!