Etsimme Siun työterveys Oy:lle Johtavaa työterveyshuollon erikoislääkäriä!


Ilmoitus julkaistu: 03.05.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Siun työterveys Oy, Joensuu
Työnimike: Johtava työterveyshuollon erikoislääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 11.06.2021
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: Sovittavissa
Palkkaus: Kiinteä kuukausipalkka johtajalisällä, palkkatoive pyydetään esittämään tehtävää haettaessa
Yhteystiedot: Aarni Isomursu
aarni.isomursu@solohealth.fi
0400-995295
Siun työterveys Oy on Pohjois-Karjalan maakunnan suurin työterveyspalveluiden tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Se tarjoaa laadukkaita hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluita sopimusasiakkaille noin 70 ammattilaisen voimin. Siun Työterveys Oy kuuluu osaksi Siun Sote-konsernia.

Eteenpäin on elävän mieli, ja nuoren historiansa aikana yrityksen toimintaa onkin jo ehditty kehittää monin tavoin. Työsi yhtenä osa-alueena tulee olemaan kehitystoiminnan jatkaminen. Siun Työterveydelle tärkeimmät asiat, tyytyväiset asiakkaat ja hyvinvoiva henkilökunta, halutaan pitää kehitystyön keskiössä tulevaisuudessakin.

Etsimällämme työterveyshuollon erikoislääkärillä tulee olla hyvät yhteistyötaidot, sekä kehitysmyönteinen ja innovatiivinen työasenne. Työtehtävässä tulet saamaan vankkaa tukea niin yrityksen johdolta kuin lääketieteelliseltäkin puolelta.

Toimiessasi johtavana työterveyslääkärinä Siun Työterveys Oy:ssä tehtävänäsi on vastata työterveyshuollon sisällöllisestä kehittämisestä ja lääketieteellisestä johtamisesta.

Työpaikkasi sijaitsee pääsääntöisesti Joensuussa, mutta osin tehtävää voi toki hoitaa etäyhteyksin. Pystyt vaikuttamaan omaan työnkuvaasi liittyviin asioihin, ja toiveitasi käydään läpi jo rekrytointivaiheessa. Potilastyötä työnkuvaasi kuuluu noin kahtena päivänä viikossa, ja reissupäiviä kertyy Siun Soten ulkopuolelle noin 20 kappaletta vuositasolla. Sisäistä liikkumista luvassa on kuitenkin enemmän.

Siun työterveydessä pääset työskentelemään hyvän ilmapiirin työpaikassa ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Asiakkaat ovat innokkaita kehittämään työterveysyhteistyötä, ja Siun Työterveydessä ollaankin parhaillaan uudistamassa tietojärjestelmää vastaamaan osapuolten tarpeita.

Työympäristösi toimii työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkäreiden koulutuspaikkana. Toiveena onkin, että johtava työterveyslääkäri osallistuu myös rekrytointitoimintaan hallinnollisten töidensä puitteissa.

Johtavalta työterveyslääkäriltä edellytetään työterveydenhuollon erikoislääkärin tutkintoa ja riittävää kokemusta hallinnollisista tehtävistä. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Myös liiketaloudellista osaamista arvostetaan.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan, ja töiden aloituksen päivämäärä on neuvoteltavissa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika, ja ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkka maksetaan kiinteänä kuukausipalkkana johtajalisällä, ja palkkatoive pyydetään ilmoittamaan tehtävään haettaessa. Työsuhde-edut ovat sovittavissa haastattelujen yhteydessä.

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään johtajasopimus ja henkilö tulee toimimaan Siun työterveys Oy:n lääkäreiden esimiehenä.

Hakuaika 11.6.2021 saakka. Haastattelut sovittavissa jo hakuajalle.

 

Lisätietoja antaa:

Aarni Isomursu

0400-995295