Etelä-Savon hyvinvointialueelle terveyskeskuslääkärin ja ylilääkärin työpaikat


Ilmoitus julkaistu: 07.11.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Etelä-Savon hyvinvointialue
Työnimike: Lääketieteenlisensiaatti – valmistuva lääkäri – Yleislääketieteen erikoislääkäri
Työn alkamisajankohta: Heti tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 01.04.2024
Viikottainen työaika: Kokoaikainen tai osa-aikainen, molemmat sovittavissa
Palkkaus: Etelä-Savon palkkamalli + palkitseva bonusmalli
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Element Consulting Oy
nina.loikkanen@elementconsulting.fi
0505447224
Hyvä lääkäri,

Syksy on jo pitkällä ja hyvä aika miettiä uusia urapolkuja ensi vuodelle!

Etelä-Savon hyvinvointialue etsii lääkäreitä perusterveydenhuoltoon rakentamaan kanssamme vaikuttavaa perusterveydenhuoltoa alueen väestölle.

Olisiko sinulla kiinnostusta ottaa mielenkiintoinen aluevaltaus työurallasi ja tulla kauniiseen Etelä-Savoon vahvistamaan jo hyvin toimivaa hyvinvointialuetta yleislääkärinä tai Mikkelin ylilääkärinä?

 

Etsimme:
Etelä-Savossa toimii 12 kuntaa ja väestön määrä on 133 000 henkeä. Etsimme etenkin Mikkelin ja Savonlinnan sotekeskuksiin lääketieteen lisensiaatteja sekä yleislääketieteen erikoislääkäreitä. Myös muut erikoisalat huomioidaan.
Neuvottelemme myös muille Etelä-Savon soteasemille lääkäreitä oman toiveesi mukaan.

 

Mikä on Etelä-Savon hyvinvointialue?
Etelä-Savon hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Mäntyharjulla, Kangasniemellä, Hirvensalmella, Juvalla, Pertunmaalla, Puumalassa, Enonkoskella, Rantasalmella ja Sulkavalla.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja sekä pelastustoimen palveluja 12 kunnan alueella 133 tuhannelle Etelä-Savon maakunnan asukkaalle. Hyvinvointialue on kunnista ja valtiosta erillinen julkisoikeudellinen yhteisö, jolla on alueellaan itsehallinto. Suomessa on 21 hyvinvointialuetta.

 

Työnkuva
Työnkuva on monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä. Oman mieltymyksen mukaan on mahdollista työskennellä myös neuvoloissa ja kouluterveydenhuollossa osana työtä tai vaikka kokonaan. Kouluttajaoikeudet omaava lääkäri voi toimia YEK jaksoa suorittavien tai erikoistuvien lääkäreiden ohjaajana yhdessä muiden kouluttajalääkäreiden kanssa. Hyvinvointialueella toimii kouluttajalääkäreiden tukena koulutusylilääkäri sekä kolme koulutusvastaavaa lääkäriä (Mikkeli, Savonlinna ja Pieksämäki). Osastonlääkärinä voit toimia lyhyempiä jaksoja tai pysyvämmin yhdellä osastolla.

 

Mikkelin ylilääkärin työnkuva:

Ylilääkärinä toimit Mikkelin alueen avosairaanhoitopalveluiden yksiköiden lääkäreiden lähiesihenkilönä sekä vastaat yleislääketieteen vastaanottojen moniammatillisesta toiminnasta yhdessä yksiköiden muiden ammattiryhmien esihenkilöiden kanssa. ELOISAN perusterveydenhuollossa on yhteensä kahdeksan ylilääkärin virkaa, eli kollegojen hyvä tuki arjessa on taattu.

Arvostamme palvelevaa johtamisasennetta, luovaa ongelmanratkaisukykyä, innostavaa asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta hyviä itsereflektion taitoja ja motivaatiota oppia uutta. Uskallat haastaa totuttuja toimintatapoja, kokeilet rohkeasti uutta ja tarvittaessa myös uudelleen arvioit toimintaasi. Teet itsestäsi helposti lähestyttävän ja käyt aktiivista dialogia työyhteisössäsi!

 

Miksi Etelä-Savon hyvinvointialue?
Etelä-Savossa organisaatio on matala ja tehtävissä on enemmän itsenäisyyttä ja konsultaatio on helppoa. Eloisassa yhteishenki on erittäin hyvä ja kollegoista pidetään hyvää huolta!
Tiimimalli aidosti toimii ja luo hyvän työilmapiirin kaikille.

 

Työaika ja palkkaus

Työ voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen oman toiveen mukaan ( 40 – 100% ). Palkkaus on erittäin hyvä, joka sisältää kuukausipalkan, kokemus ja ikälisät, sekä kattavan työsuhde-etu paketin.

Etätyötä voit tehdä seuraavasti: sovittavissa 0-100% etänä yksilöllisesti räätälöiden esim. tietyt viikonpäivät viikossa tai vaikka viikon tai useamman jaksoja etänä ja lähityössä. YEK ja erikoistuvat korkeintaan 20% työajasta yliopiston ohjeistuksen mukaisesti.

Työsuhde on aina virkapohjainen ja suoralla sopimuksella asiakkaalle!

 

Mikä on Element Consulting Oy?
Elementin takana toimii toimitusjohtaja Nina Loikkanen. Ninalla on kokemusta yli 15 vuotta lääkärirekrytoinnin parissa. Element toimii aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja tukee rekrytoinnissa, jotta ylilääkäreiden työtaakka helpottuu ja he voivat keskittyä omaan työhönsä. Elementin kanssa työskentely on aina luotettavaa ja yksilöä palvelevaa!
www.elementconsulting.fi

 

Toivottavasti kuulen sinusta ja voimme jutella syvemmin Etelä-Savon töistä. Voit tiedustella kauttani myös muita työpaikkoja eli etsin mielelläni myös puolestasi uusia tuulia.

 

Yhteistyöterveisin,

Nina Loikkanen
Toimitusjohtaja
nina.loikkanen@elementconsulting.fi
+358 50 544 7224