Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee geriatriaan erikoistuvia lääkäreitä määräaikaisiin virkasuhteisiin ikääntyneiden palveluihin


Ilmoitus julkaistu: 05.04.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Etelä-Savon hyvinvointialue, Eloisa
Työnimike: Erikoistuva lääkäri, geriatria (jatkuva haku)
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.12.2023
Viikottainen työaika: Viikkotyöaika on 38 h 15 min
Palkkaus: LS
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Elise Pöysä
elise.poysa@etelasavonha.fi
0406567780
Ikääntyneiden palveluita kehitetään Eloisassa vauhdilla ja olennaisena osana tässä on omana toimintana hoidettavan lääkärityön osuuden kasvattaminen aikaisemmasta. Toiminnan laadukas koordinointi, vaikuttavuuden kehittäminen ja prosessien toimivuus sekä hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeää.

Voimme taata sinulle Eloisassa mielenkiintoisen, vaihtelevan ja opettavaisen erikoistumispolun, jossa et jää koskaan vaille kokeneemman kollegan tukea. Työnkuvasi räätälöidään vastaamaan toiveitasi ja erikoistumiskoulutuksesi vaihetta. Geriatrian erikoistumispalvelua voi Eloisassa suorittaa esimerkiksi akuutti- ja kuntoutusosastoilla, geriatrisissa arviointi- ja jaksohoitoyksiköissä, kotihoidossa, palvelutaloissa, palliatiivisessa keskuksessa ja muistipoliklinikalla. Reunapalvelut järjestetään joustavasti. Geriatrikouluttajat löytyvät Mikkelistä, Savonlinnasta ja Pieksämäeltä.

Tarjoamme sinulle perusasioiden kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi monipuolisen työnkuvan ja hyvän, kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi. Esihenkilöllesi sinun työhyvinvointisi on sydämen asia muutoinkin kuin juhlapuheissa.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Tulevaisuudessa panostus talon sisäiseen koulutukseen lisääntyy.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta. Halutessasi voit kuitenkin osallistua hyvinvointialueen yle-päivystyksiin. Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä.

Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu. Eloisan toiminta-ajatus on Myö yhessä! – Tule tekemään se kanssamme todeksi!

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä saat ikääntyneiden palvelujen hallinnolliselta ylilääkäriltä Antti Ohvanaiselta, puh. 044 417 2765 (myös tekstiviestit ja WhatsApp) tai antti.ohvanainen@etelasavonha.fi.