Etäopinnot kyllästyttää tai on liikaa vapaa-aikaa? Hae valinnanvapautta koskevaan projektityöhön!


Ilmoitus julkaistu: 07.01.2021
Työnimike: Tutkimusavusta/projektityöntekijä. Etätyö
Työn alkamisajankohta: Mahdollisimman pian
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: 8
Palkkaus: 14
Minimikoulutus: Lääketieteen ylioppilas
Yhteystiedot: Antti Mauno
antti.mauno@helsinki.fi
0400-788912
Haetaan innostunutta lääketieteen opiskelijaa projektityöhön liittyen valinnanvapauteen ja sen koukeroihin. Tehtävänäsi on selvittää eri maakuntien sairaaloiden valmiuksia hoitaa valinnanvapauspotilaita ja erilaisten sote-piirien operatiivisten hoitojen jonoja sekä pullonkauloja. Tämän lisäksi projektin edetessä johdat nettisivujen rakentamista aiheen ympärille.

 

Työ soveltuu erityisesti sote-vaikuttamisesta kiinnostuneelle opiskelijalle, joka haluaa tutustua sote-politiikkaan sekä sote-liiketoiminnan peruselementteihin. 100% etätyö omalla työaikataulullasi, puoliksi virka-aikana ja puoliksi sen ulkopuolella tehtävää työtä. Eduksi katsotaan wordpress-osaaminen (tai muu nettisivukoodaaminen) tai aiempi kokemus kaupallisen alan töistä tai opinnoista. Tärkeintä on kiinnostus aihetta kohtaan, sekä että olet mahtava tyyppi!

 

Lyhyesti!

Mitä: Projektityöntekijä kiinnostavaan sote-hankkeeseen, itsenäinen työ

Miksi: Sinulla on liikaa vapaa-aikaa korona-aikana ja olet kiinnostunut sote-asioista muutenkin 🙂

Palkkaus: 14e/h + puhelinliittymä

Arvioitu työmäärä: Talvi-kevät 2021, n. 1 päivä per viikko alkuun

 

Kiinnostuitko?

Pistä viestiä mulle!

LL Antti Mauno, antti.mauno@helsinki.fi, p. 0400-788912

 

Wait, what? Mikä siis on valinnanvapaus? Se on kaikkien potilaiden oikeus, mutta vielä monelle tuntematon etu. Yksinkertaisuudessaan se tarkoittaa, että lähetteellä hoitoon hakeutuva potilas voi valita itse sairaanhoitopiirin ja sairaalan missä haluaa saada hoitoa. Aluekohtaisesti hoitojen saatavuudessa, nopeudessa sekä laadussa on merkittäviä etuja, mitä tällä projektilla pyritään kartoittamaan tarkemmin. Onnistuessaan projektin lopputulos tulee mahdollistamaan potilaille laadukkaampaa hoitoa nopeammin ja tasoittamaan kysynnän sekä tarjonnan pullonkauloja.