Etälääkäriksi pitämään YLE-vastaanottoa houkuttelevalla korvauksella?


Ilmoitus julkaistu: 20.06.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Etävastaanotto kotoa, Kuura Digilääkäri
Työnimike: Etälääkäri
Työn alkamisajankohta: elo-syyskuu
Haun deadline: 14.07.2022
Viikottainen työaika: sopimuksen mukaan
Palkkaus: suoriteperusteinen
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Kuura Digilääkäri
kasperi@mailfence.com
kasperi@mailfence.com
Etsimme Kuura digilääkärille etälääkäriä tekemään yhtä tai useampaa viikoittaista vakiovuoroa. Virka-ajan vuoroissa suoriteperusteisen korvauksen suuruus on tyypillisesti 500€ – 700€ per vuoro. Vuoroja on tarjolla sekä virka- että päivystysaikoihin. Virka-aikojen vuoroille on erityisesti nyt haku päällä.

Tarjoamme työtä, jossa hoidat kotoasi puhelimitse yle-tasoisia potilaita. Potilaat ovat sekä kiireellisiä että kiireettömiä. Sinä otat potilaisiin yhteyttä ja määrität työtahtisi. Potilaiden etähoidettavuus on etukäteen varmennettu.

Pärjäät työssä erinomaisesti, jos sinulla on joko yle-päivystys- tai tk-vastaanottokokemusta. Etsimme tehtävään lääketieteen lisensiaatiksi valmistuneita.

https://www.digilaakari.fi/tyopaikat

Ydinasiat:

– Suoriteperusteinen palkka; virka-ajan vuoroissa ansiot ovat tyypillisesti 500€ – 700€, tyhjiä listoja ei ole

– Konsultaatiomahdollisuudet erinomaiset; nimetty konsultti joka vuorossa ja kynnys konsultaatioon on erittäin matala.

– Työaika loppuu silloin kun on sovittu; ei esim. sen jälkeen kun tietty määrä potilaita on hoidettu.

– Etsimme tekijää, joka olisi sitoutunut alustavasti ainakin neljäksi kuukaudeksi. Toki aluksi et välttämättä tiedä, sopiiko työnkuva juuri sinulle, joten takuuvarman sitoutumisen osalta ei ole paineita – kokeillaan puolin ja toisin!

– Tyypillisimpiä tulosyitä: flunssasairaslomat, tules-vaivat, vti, konjuktiviitti, reseptiuusinnat, perussairauksien kontrolli, laboratoriotuloksiin kannanotto, mielenterveysongelmat, migreeni, pidempään kestäneiden vaivojen hoitopolun aloitus jne.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä vastuulääkäri Kasperi Soiniseen; kasperi@digilaakari.fi, digilaakari.fi/tyopaikat

Sisällytä viestiisi yhteystietosi (mielellään puhelinnumero), valmistusmisvuotesi sekä mahdolliset omat kysymyksesi. Vastaan kahden vuorokauden kuluessa sinua askarruttaviin kysymyksiin ja kiinnostuksen herätessä sovitaan puhelu tarkempien yksityiskohtien esittelyä varten!

Kuura digilääkäristä yrityksenä:

Kuura digilääkäri on vuonna 2019 perustettu etälääkäripalveluita tarjoava yritys. Asiakkaamme ulkoistavat etäpotilaansa meille hoidettavaksi heidän potilastietojärjestelmällään. Asiakkaitamme ovat esim. työterveys- ja perusterveydenhuollot. Kasvu on ollut nopeaa, lääkäreitä meillä työskentelee tällä hetkellä n. 35kpl.

Itse toimin Kuuralla vastuulääkärinä eli rekrytoin ja perehdytän lääkärit sekä toimin heidän esihenkilönään. Lääketieteellisestä laadusta vastaa Oulun yliopiston kardiologian dosentti Jani Tikkanen ja ydintiimiimme kuuluu myös kolme muuta lähemmäs kymmenen vuotta mediisiinaa harjoittanutta kliinikkoa.