Espoontorin Oma Lääkärisi -asemalle haetaan terveyskeskuslääkäriä!


Ilmoitus julkaistu: 08.05.2019
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Espoontorin Oma Lääkärisi -asema
Työnimike: terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: mahdollisimman pian
Haun deadline: 15.09.2019
Työsuhteen laatu: toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Neuvoteltavissa
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Sanna Tammi
sanna.tammi@mehilainen.fi
040 844 8221
Tule lääkäriksi Espoontorin Oma Lääkärisi -asemalle!

Toimintamme keskittyy asiakaslähtöiseen potilaan kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja valmentamiseen. Mittaamme myös hoidon vaikuttavuutta monin eri mittarein ja voimme iloksemme todeta, että esimerkiksi LDL-arvon osalta hoitotavoitteessa olevien diabeetikoiden määrä on toimintamme aikana lisääntynyt 23 %:lla ja sepelvaltimopotilaista peräti 30% useampi asiakas on tällä hetkellä hoitotavoitteessa.

Potilastietojärjestelmänä Espoon kaupungin järjestelmät (Effica). Täysin remontoidut, modernit tilat sijaitsevat Espoon keskuksessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella juna-aseman vieressä. Asemalla työskentelee kokenut ja sitoutunut lääkärikunta, iso osa yleislääketieteen erikoislääkäreitä. Kaikille on suunniteltu työajat omien toiveiden mukaisesti. Lisäksi pidämme asemalla iltavastaanottoa, joka on mahdollistanut halutessa omiin toiveisiin vielä sopivamman työvuorosuunnittelun ilta-aikojen johdosta. Toisaalta kenenkään ei tietenkään tarvitse iltavastaanotolla istua ellei halua.

Helsingin yliopisto on myöntänyt yleislääketieteen erikoistumiskoulutusoikeudet Oma Lääkärisi Espoontorille. Panostamme erityisesti henkilöstömme hyvinvointiin, henkilökohtaisen ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja suomalaisen perusterveydenhuollon kokonaisvaltaiseen toiminnan kehittämiseen.

Asemalla työskentelevien lääkäreiden työnkuva on monipuolista yleislääkärin työtä sisältäen halutessasi myös lasten- ja äitiysneuvolatyötä. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan uudenlaisen palvelukonseptin parissa julkisella puolella, kilpailukykyisen korvauksen ja valtakunnallisen konsernin työsuhde-edut sekä urakehitysmahdollisuudet.

Haemme nyt yleislääkäriä toistaiseksi voimassa olevalla kuukausipalkkasopimuksella asemalle töihin. Ole heti yhteydessä!