Eroa kiireestä -tule lääkäriksi Mäntyharjulle Järvi-Suomeen!


Ilmoitus julkaistu: 29.10.2020
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Mäntyharjun hyvinvointikeskus
Työnimike: Terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 27.11.2020
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: 38,25 h
Palkkaus: Kilpailukykyinen palkka
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Marianne Svahn
marianne.svahn@essote.fi
040 359 7244
Tarjoamme sinulle monipuolisen terveyskeskuslääkärin työnkuvan keskellä kauneinta Suomea vaellus- ja melontareittien äärellä Mäntyharjulla!

 

Työ Mäntyharjun hyvinvointikeskuksessa on pääasiassa vastaanottotyötä ajanvaraus- ja kiireellisellä vastaanotolla. Tämän lisäksi työhön kuuluu neuvolatyötä, kotisairaanhoitoa, koululääkärin työtehtäviä ja mielenterveys- ja päihdetyötä. Näiden pienempien osa-alueiden suhteen työnkuvaa voidaan muokata jokaisen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Ympärilläsi on osaava hoitohenkilökunta ja moniammatillinen yhteistyö eri ammattiryhmien kesken sujuu hyvin.

 

Toimimme Kuopion yliopiston opetusterveyskeskuksena ja meillä on mahdollisuus suorittaa YEK-jakso, erikoistumiseen tarvittava 9 kk:n tk-jakso sekä erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan. YEK-vaiheen ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaus on järjestetty yliopiston vaatimusten mukaisesti toimipaikkakoulutuksineen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin.

 

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen 38,25 h/viikko, mutta työnkuva ja työaika voidaan yksilöidä vastaamaan ammatillisia kehittymistoiveita ja elämäntilannetta. Virkaan ei sisälly päivystysvelvoitetta, mutta halutessasi voit päivystää iltaisin ja viikonloppuisin Essoten monitoimijapäivystyksessä Mikkelin keskussairaalassa.

 

Lisätietoja tehtävästä: Marianne Svahn puh. 040 359 7244, marianne.svahn@essote.fi

 

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/terveyskeskuslaakari-mantyharju-315718/