Erikoistuvia lääkäreitä Diagnostiikkakeskukseen


Ilmoitus julkaistu: 16.05.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Diagnostiikkakeskus, Uusimaa
Työnimike: Erikoistuva lääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 10.06.2024
Palkkaus: Lääkärisopimus
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Lauri Partanen, HUS Diagnostiikkakeskus
HUSdiagnostiikkakeskus.rekrytointi@hus.fi
0504271878
Lääkäri, ovatko erikoistumisopinnot sinulle ajankohtaisia? Kiinnostaisiko sinua syventyä tai tutustua diagnostisiin erikoisaloihin? Tervetuloa Diagnostiikkakeskukseen!

Etsimme nyt 18 erikoistuvaa lääkäriä diagnostisille erikoisaloille. Lisäksi voit hakea kurkistusvirkaa tämän haun kautta, jos olet kiinnostunut tarjoamistamme erikoisaloista. Toimipaikkamme sijaitsevat Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueilla. Osassa erikoisaloista on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

 

Millaista erikoistuvan lääkärin työ Diagnostiikkakeskuksessa on?

Diagnostiikkakeskuksessa työlläsi on keskeinen rooli sairauksien taudinmäärityksessä, osana hoidon suunnittelua ja seurantaa. Tässä haussa haemme erikoistuvia lääkäreitä erikoistumaan seuraaville erikoisaloille:

✅kliininen farmakologia

✅kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede

✅kliininen kemia

✅kliininen mikrobiologia

✅kliininen neurofysiologia

✅patologia

✅perinnöllisyyslääketiede

✅radiologia.

Voit hakemuksessasi ilmaista kiinnostuksesi edellä mainituille erikoisaloille.

 

Erikoisalasta riippumatta tärkein vastuutehtäväsi erikoistuvana lääkärinä on oppiminen; työ onkin jatkuvaa perehtymistä ja uuden omaksumista. Työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä, joissa seniorilääkäreiden ja muiden lääkärikollegoiden lisäksi läheisinä työkavereinasi on myös muita terveydenhuollon ammattilaisia.

Erikoistuvan lääkärin työ on pääsääntöisesti kokoaikaista päivätyötä. Palvelussuhde on erikoistumiskoulutuksen ajan kestävä määräaikaisuus. Aloitusaika ja muut tarkemmat yksityiskohdat sovitaan aina kanssasi erikseen. Osassa yksiköistä sinulta voidaan edellyttää myös päivystysvalmiutta.

Erikoistuvan lääkärin tehtäväkohtainen palkka määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaan. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus saada suoriteperusteisia lisiä sekä työkokemuslisää. Tarjoamme myös kulttuuri- ja liikuntaedun sekä voit hakea HUSin vuokra-asuntoja.

 

Miksi meille?

Diagnostiikkakeskus on erikoistuvalle lääkärille ainutlaatuinen paikka tutustua vaativaan erikoissairaanhoitoon – meillä pääset työskentelemään myös sellaisen diagnostiikan parissa, joka ei muualla Suomessa ole mahdollista. Toteuttamamme tutkimukset edustavat erikoisalojensa huippua. Myös puitteet työlle ovat meillä huippuluokkaa – seuraamme jatkuvasti lääketieteellistä teknologista kehitystä ja päivitämme osaamistamme sekä laitekantaamme aktiivisesti.

Organisaatiomme on hyvin koulutusmyönteinen. Tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet tehdä tutkimusta erikoistumisen ohella ja sen jälkeen. Sinulla on mahdollisuus osallistua tutkimusprojekteihin, tieteelliseen jatkokoulutukseen (väitöskirja) ja syventyä tiiviisti juuri itseäsi kiinnostaviin aiheisiin. Käytännössä tuemme tutkimustyötäsi esimerkiksi tarjoamalla tutkimusvapaita.

Vaikka erikoistuvan lääkärin virka on määräaikainen, moni erikoistumiskoulutuksen suorittanut on löytänyt meiltä vakituisen urapolun.

Oheisessa artikkelissa erikoistuvat lääkärimme kertovat työstään: https://tyopaikat.oikotie.fi/tyontekijalle/artikkelit/erikoistu-alan-huippuosaajien-joukossa-hus-diagnostiikkakeskuksessa?ref=uusimmat-artikkelit.

 

Kurkistusvirat

Jos et ole vielä varma, mikä oma erikoisalasi voisi olla tai olet kiinnostunut erikoistumaan myös toiselle erikoisalalle, voimme tarjota mahdollisuuden tutustua Diagnostiikkakeskukseen kurkistusviran kautta. Tällöin pääset tutustumaan valitsemaasi erikoisalaan puolen vuoden ajaksi, ja voit sen jälkeen päättää, mille erikoisalalle hakeutuisit varsinaiseen erikoistumiskoulutukseen.

Voit tämän keskitetyn haun kautta hakea myös kurkistusvirkaa. Ilmaisethan kiinnostuksesi kurkistusvirkaan toivomallesi erikoisalalle selkeästi hakemuksessasi.

Kurkistusvirkaan hakeutuessasi sinulla ei tarvitse olla opinto-oikeutta erikoistumiskoulutukseen tai mahdollista erikoisalaan kuuluvaa reunakoulutusta vielä suoritettuna.

 

Mitä toivomme sinulta?

Eduksesi katsomme seuraavia asioita, joiden tukemina sovit mainiosti meille erikoistumaan:

✅Olet kiinnostunut syventymään johonkin erikoisaloistamme ja olet avoin uuden tiedon omaksumiselle.

✅Kykenet toimimaan moniammatillisessa ympäristössä.

✅Olet rohkea ja tartut tehtäviin ennakkoluulottomasti – tuen saat meiltä.

✅Sinulla on jo mahdollisesti alan työkokemusta.

✅Sinut on hyväksytty erikoislääkärikoulutusohjelmaan, sinulla on suoritettuna oman erikoisalasi erikoislääkärikoulutukseen kuuluva yhdeksän kuukauden terveyskeskuspalvelu sekä erikoisalaasi mahdollisesti sisältyvä kolmen kuukauden ns. reunakoulutus. Lisätietoja edellä mainituista saat osoitteesta www.laaketieteelliset.fi.

Lisäksi sinun tulee täyttää seuraavat kelpoisuusehdot:

✅Olet laillistettu lääkäri ja sinulla on lupa toimia lääkärin tehtävissä.

 

Kielitaito

Kielitaitovaatimuksina lääkärin tehtäviin ovat kielitaitoluokat II tai IIA, jotka on kuvattu alla.

II luokka: Vaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
IIA luokka: Vaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Hakuaika

 

Jos kiinnostuit erikoistumiskoulutuksesta tai kurkistusvirasta Diagnostiikkakeskuksessa, lähetä hakemuksesi hakujärjestelmän kautta viimeistään 10.6.2024. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti toiveesi muun muassa hakemasi erikoisalan osalta sekä paikkakunnasta, mihin toivot työllistyväsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, mutta päätökset virkaan nimittämisistä tehdään hakuajan päätyttyä.

 

Tehtävän kelpoisuusehdot
Laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

 

Yhteystiedot

Jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä HUS Diagnostiikkakeskuksen rekrytointiin. Annamme mielellämme lisätietoa. Tavoitat meidät alla olevien yhteystietojen kautta soittamalla tai sähköpostitse:

Sähköposti: HUSdiagnostiikkakeskus.rekrytointi@hus.fi
Puh. ja WhatsApp 050 427 1878 tai 040 167 9334

 

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s