Erikoistuvaksi lääkäriksi Malmin sairaalaan HUS Sisätaudeille!


Ilmoitus julkaistu: 06.12.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: HUS Malmin sairaala sisätaudit
Työnimike: erikoistuva lääkäri
Työn alkamisajankohta: 1.3.23 tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.01.2023
Viikottainen työaika: 38,23tuntia
Palkkaus: HUS palkkaus: kandi peruspalkka 3160,53e/kk, lääkäri 3521,13e-4411,86e/kk, lisäksi mahdolliset päivystyskorvaukset
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Lea Lappeteläinen
lea.lappetelainen@hus.fi
0504022923
Haluatko toimia monipuolisessa ja opettavaisessa työpaikassa? Tervetuloa erikoistuvaksi lääkäriksi sisätaudeille HUS Malmin sairaalaan Helsinkiin!
Malmin sairaala on Helsingin toinen suuri päivystyspiste, vastuualueellamme asuu n. 310000 ihmistä. Hoidamme aikuisten perustason sisätautien päivystystapauksia. Potilaita on monipuolisesti kaikilta sisätautien aloilta ja tutkimusmahdollisuudet ovat hyvät. Olemme saaneet paljon kiitosta hyvästä seniorituesta ja hyvästä ilmapiiristä.
Osa-aikatyötä on mahdollista järjestää halutessasi.
Töitä on tarjolla maaliskuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Kysy myös kesäsijaisuuksia!
Erikoistuvana lääkärinä toimit hoitavana lääkärinä sisätaudeilla sovitun työjakson pituuden mukaisesti päivystyspoliklinikalla, vuodeosastoilla, päivystys- ja valvontaosastolla.
Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus Malmin sisätaudeilla. Olet virka-aikana aluksi päivystyspolikilinikalla opissa ennen kuin päivystyksiä on.
Päivystyksiä kuukaudessa on 3 – 5, joista osa on päivä- ja iltavuoroja. Yöllä on paikalla kaksi sisätautipäivystäjää. Anestesiapäivystäjä on koko ajan talossa elvytystilanteita ja muita hätätilanteita varten.
Toimit meillä itsenäisesti tutkien ja hoitaen potilaita. Erikoislääkärit ohjaavat ja valvovat toimintaa kiertäen mukana ja konsultoiden sinua tarvittaessa monta kertaa päivässä.
Järjestämme monipuolista toimipistekoulutusta, luentoja, rtg-meetingkejä, ilmatietyöpajoja, elvytys- ja simulaatiokoulutuksia. Päivystysosastolla kardiologi opettaa halukkaille sydämen ultraäänitutkimusten tekoa. Päivystysalueella opetetaan ultraäänitutkimusten tekoa päivystyspotilaille.
Malmin sairaalassa sisätaudeilla toimimisesta saa Helsingin yliopistossa koko sisätautien runkopalvelun hyväksyttyä (2v 3kk). Lisäksi monilla muilla erikoisaloilla hyväksytään meillä tehty palvelu reunapalveluna.
Jos olet jo aiemmin hankkinut kokemusta sisätaudeilla päivystämisestä etkä voi tulla meille päivätöihin, mutta olisit kuitenkin kiinnostunut tulemaan tekemään meille sisätautipäivystysvuoroja, niin se on mahdollista. Ota yhteyttä ja kerro millaista kokemusta sinulla on, niin tarpeen mukaan sovitaan perehdytyksestä tai perehdytysjaksosta( pari päivää-viikkoja) ja päivystyksistä.
Kerron mielelläni lisää!
Lea Lappeteläinen
Apulaisylilääkäri
HUS Sisätaudit ja kuntoutus, sisätautien linja
lea.lappetelainen@hus.fi
p. 050 402 2923