Erikoistuvaksi lääkäriksi Malmin sairaalaan HUS Sisätaudeille


Ilmoitus julkaistu: 19.04.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: HUS Sisätaudit ja kuntoutus Malmin sairaala
Työnimike: erikoistuva lääkäri, kandi
Työn alkamisajankohta: elokuun alusta tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 30.06.2023
Viikottainen työaika: 38,25
Palkkaus: HUS palkkaus: kandi peruspalkka 3160,53e/kk, lääkäri 3521,13e-4411,86e/kk, lisäksi mahdolliset päivystyskorvaukset
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Lea Lappeteläinen
lea.lappetelainen@hus.fi
0504022923
Tervetuloa erikoistuvaksi lääkäriksi sisätaudeille HUS Malmin sairaalaan Helsinkiin!

Hoidamme itäisen Helsingin aikuisten sisätautien päivystystapauksia. Potilaita on monipuolisesti kaikilta sisätautien aloilta ja tutkimusmahdollisuudet ovat hyvät. Olemme saaneet paljon kiitosta hyvästä seniorituesta ja hyvästä ilmapiiristä.

Osa-aikatyötä on mahdollista järjestää halutessasi.

Töitä on tarjolla elokuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Päivystysvuoroja on tarjolla jo toukokuussa kokeneelle päivystäjälle.

Erikoistuvana lääkärinä toimit hoitavana lääkärinä sisätaudeilla sovitun työjakson pituuden mukaisesti päivystyspoliklinikalla, vuodeosastoilla, päivystys- ja valvontaosastolla ja sisätautien ajanvarauspoliklinikalla.
Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus Malmin sisätaudeilla. Olet virka-aikana aluksi päivystyspolikilinikalla opissa ennen kuin päivystyksiä on.

Päivystyksiä kuukaudessa on 3 – 5, joista osa on päivä- ja iltavuoroja. Illalla paikalla on 4-5 päivystäjää. Yöllä on paikalla kaksi sisätautipäivystäjää. Anestesiapäivystäjä on koko ajan talossa elvytystilanteita ja muita hätätilanteita varten.

Toimit meillä itsenäisesti tutkien ja hoitaen potilaita. Erikoislääkärit ohjaavat ja valvovat toimintaa kiertäen mukana ja konsultoiden sinua tarvittaessa monta kertaa päivässä.

Järjestämme monipuolista toimipistekoulutusta: luentoja, rtg-meetingkejä, ilmatietyöpajoja, ultraäänikoulutusta, elvytys- ja simulaatiokoulutuksia.

Malmin sairaalassa sisätaudeilla toimimisesta saa Helsingin yliopistossa koko sisätautien runkopalvelun hyväksyttyä (2v 3kk). Lisäksi monilla muilla erikoisaloilla hyväksytään meillä tehty palvelu reunapalveluna.

Jos olet kiinnostunut vain sisätautipäivystysvuoroista ja sinulla jo on kokemusta sisätaudeilla päivystämisestä, niin ota yhteyttä ja kerro millaista kokemusta sinulla on, niin tarpeen mukaan sovitaan perehdytyksestä tai perehdytysjaksosta( pari päivää-viikkoja) ja päivystyksistä.

Kerron mielelläni lisää!

Lea Lappeteläinen
Apulaisylilääkäri
HUS Sisätaudit ja kuntoutus, sisätautien linja
lea.lappetelainen@hus.fi
p. 050 402 2923