Erikoistuva lääkäri Malmille!


Ilmoitus julkaistu: 15.06.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: HUS Sisätaudit ja kuntoutus Malmin sairaala
Työnimike: Erikoistuva lääkäri
Työn alkamisajankohta: Aikaisintaan 01.11.2021
Haun deadline: 06.07.2021
Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Viikottainen työaika: 38,15
Palkkaus: 3098,56e – 3954,54e
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Lea Lappeteläinen
lea.lappetelainen@hus.fi
050 402 2923
Haluatko oppia perusasiat sisätaudeista ja työskennellä hyvässä ohjauksessa? Malmin sairaalassa sisätaudeilla potilaita on paljon ja heillä on monipuolisesti erilaisia sairauksia ja löydöksiä. Joka työpisteessä on kokeneita senioreita junioreita ohjaamassa, seniorilääkäreiden päätehtävä on junioreiden ohjaus. Tule kokeilemaan töiden tekoa erittäin opettavaisessa paikassa!

Haemme ERIKOISTUVIA LÄÄKÄREITÄ määräaikaiseen työsuhteeseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Tehtävä sijoittuu Malmin sairaalaan Helsinkiin. Tehtävät täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä. Osa-aika työtä on mahdollista järjestää. Töiden aloitus ja työjakson pituus ovat sovittavissa. Töitä on tarjolla 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Erikoistuvana lääkärinä toimit hoitavana lääkärinä sisätaudeilla Malmin päivystyspoliklinikalla, päivystysosastolla ja vuodeosastoilla. Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus Malmin sisätaudeilla. Olet virka-aikana aluksi päivystyspolikilinikalla opissa ennen päivystysvelvollisuuksia. Toimit meillä itsenäisesti tutkien ja hoitaen potilaita. Erikoislääkärit ohjaavat ja antavat konsultaatioapua.

Järjestämme monipuolista toimipistekoulutusta esim. luentoja, ultraäänikoulutusta ja tapausmeetingejä.

Toimittuasi meillä olet saanut vahvan ammattitaidon sisätautien ja akuutin geriatrian alalla hoidettuasi laaja-alaisesti sekä tavanomaisia että harvinaisia sisätautipotilaita. Tutustut diagnostiseen ajatteluun, lääkehoitoon, kuntoutukseen ja näet potilaiden sairauden kulkuja.

Malmin sairaalassa sisätaudeilla työskentely käy palveluksi sisätautialojen yhteiseen koulutusrunkoon. Monilla muilla erikoisaloilla hyväksytään meillä tehty palvelu reunapalveluna.

Tiimissämme on hyvä yhteishenki ja vahva tahto hoitaa asiat hyvin. Työyhteisö on saanut kiitosta asianmukaisesta ja tehokkaasta toiminnasta. Vuonna 2020 Nuorten Lääkäriyhdistyksen koulutuspaikkakyselyssä HUS Malmin sairaala sai täydet viisi tähteä!

Päätitkö hakea tehtävää?

 

Lisätietoja: Puhelimitse ke 23.6. klo 14-15 ja ke 30.6. ko 14-15 apulaisylilääkäri Lea Lappeteläinen, p. 050 402 2923 tai sähköpostilla: lea.lappetelainen@hus.fi

 

Laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista