Avohoidon ylilääkäriksi Mikkeliin!


Ilmoitus julkaistu: 20.02.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Mielenterveys- ja päihdevastaanotto, Mikkeli
Työnimike: Ylilääkäri (avohoito)
Työn alkamisajankohta: 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 15.03.2021
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: 38,25 h
Palkkaus: Lääkärisopimuksen mukaisesti
Oletko sinä etsimämme psykiatrian rautainen ammattilainen, joka haluaa kehittää ja rakentaa kanssamme Etelä-Savon alueelle yhä laadukkaampaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen kokonaisuutta?

Haemme Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän mielenterveys- ja päihdevastaanottoon psykiatrian erikoislääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan avohoidon ylilääkärin virkaan 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Avohoidon ylilääkärin työtehtäviin kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi psykiatrian erikoissairaanhoidon ja perustason palvelujen hoitokäytäntöjen sekä prosessien kehittäminen. Lisäksi avohoidon ylilääkäri vastaa avohoidon palvelujen saatavuudesta ja koordinoinnista sekä toimii myös avohoidossa työskentelevien erikoistuvien lääkäreiden konsulttina/ohjaajana.

Perusajatuksemme on pitää toiminnassamme potilas keskiössä. Haluamme erityisesti panostaa palvelumme laatuun sekä hoidon oikea-aikaisuuteen. Olemme hioneet ja kehittäneet toimintojamme jo pitkälle yhdistäen perustason ja erikoissairaanhoidon palveluja samaan toimintayksikköön ja virtaviivaistamalla potilaan hoitoon ohjautumista sekä hoitoprosesseja. Kehitystyömme kautta olemme jo onnistuneet lyhentämään potilaidemme odotusaikoja palveluihimme, tuottamaan enemmän hoitosuhdekäyntejä ja toteuttamaan strukturoidumpia hoitokokonaisuuksia. Olemme kiinnostuneet myös kehittämään neuromodulaatiohoitoja täydentämään palveluitamme.

Kehitämme toimintaamme kokonaisvaltaisesti myös tiloja uudistamalla. Mielentalon rakentaminen Mikkelin keskussairaalan viereen on aloitettu vuoden 2020 aikana ja sen on määrä valmistua vuonna 2023. Näihin uusiin ja hienoihin Mielentalon tiloihin siirtyy ESSOTEn kaikki Mikkelin mielenterveys- ja päihdepalvelujen toiminnot, myös psykiatrian sairaalapalvelut. Tällainen toimintojen yhdistyminen samaan toimipisteeseen tapahtuu ESSOTEssa ensimmäisten joukossa Suomessa. Tämän muutoksen myötä meille avautuu paljon mahdollisuuksia eri erikoisalojen ja omien toimintojemme yhä saumattomampaan yhteistyöhön potilaan hoidossa.

Nyt haettava avohoidon ylilääkärin tehtävä vaatii ennakkoluulottomuutta, uudistamishalukkuutta, organisointikykyä sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Kelpoisuutena virkaan on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys.

Palkkaus lääkärisopimuksen mukaisesti, palkkauksessa on paikallinen neuvotteluvara. Lisäksi mahdollisuus osallistua psykiatrian päivystysvuoroihin, joissa on kilpailukykyinen palkkaus kiintein kertakorvauksin.

Hae tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ylilaakari-avohoito-341318/