Apila Terveys hakee uusia lääkäreitä!


Ilmoitus julkaistu: 04.02.2019
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Apila Terveyden toimipisteet
Työnimike: Työterveyslääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Työsuhteen laatu: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Riikka Mattila
riikka.mattila@apilaterveys.fi
044 792 3409
Apila Terveys on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä, kokonaan kotimainen terveyspalveluyritys, jolla on vahva työterveystausta. Viimeisen vuoden aikana olemme muun muassa ottaneet käyttöön ISO9001:2015 -sertifioidun toimintakäsikirjan, panostaneet sähköisiin työkaluihin ja parhaillaan olemme laajentamassa yksityisiin terveyspalveluihin työterveyden lisäksi. Yritys- ja yhteisöasiakkaamme edustavat monipuolisesti eri toimialoja ja kokoluokkia. Apilalaisena pääset tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja sen myötä tuottamaan elinvoimaa yksilöille, yrityksille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

Asiakasmäärämme kasvaessa haemme Päijät-Hämeen seudulle työterveyslääkäreitä, työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja yleislääkäreitä vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi. Voit työskennellä toiveidesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisena. Apilalla on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten ohjaamme mielellämme työterveyshuollon erikoistumisopintojasi. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokemusta kartuttanut konkari. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä työssäsi edelleen.
Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtajaltamme Riikka Mattilalta (LT, työterveyshuollon erikoislääkäri), puh. 044 792 3409 / riikka.mattila@apilaterveys.fi